Anti-coronascherm

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Anti-coronascherm: op meerdere plaatsen inzetbaar

Een anti-Coronascherm is een aanrader voor diverse locaties. Zo kunt u een dergelijk scherm inzetten voor op kantoor, maar een dergelijk scherm tegen Corona in de horeca is tevens een aanrader. Dit is een uitstekende manier om de hygiëne te kunnen waarborgen, de verspreiding van dit virus tegen te gaan en er voor te zorgen dat de anderhalve meter samenleving leefbaar blijft. Maar een Coronascherm beschikt over nog veel meer pluspunten.

Wat kan een anti-coronascherm voor u betekenen?

Als u in de horeca werkt of als een horecagelegenheid bezit, zijn dit zware tijden voor u. Restaurants, bars en vergelijkbare gelegenheden mogen weer open, maar alles is anders dan voorheen. Bovendien is het maar de vraag hoe lang deze gelegenheden geopend blijven. Een volgende golf kan weer leiden tot sluitingen. Kortom, het is een onzekere tijd waarin u op zoek bent naar zekerheid. Anti-Coronaschermen kunnen u een mate van zekerheid bieden.

Immers bent u op zoek naar bescherming. Niet alleen voor uzelf en uw medewerkers, maar ook voor uw klanten. Dergelijke schermen kunnen u deze protectie geven. Zo kunnen klanten gewoon uw gelegenheid blijven bezoeken zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken. Bovendien zorgen deze schermen ook voor bescherming van uw medewerkers en uzelf. Zo zorgen we er samen voor dat de anderhalve meter samenleving een succes wordt voor iedereen.

Een anti-Coronascherm heeft u nog meer voordelen te bieden. Ten eerste zijn deze zeer eenvoudig om te plaatsen en daarnaast zijn ze ook nog eens flexibel. Mocht u ze willen verplaatsen, dan heeft u dat binnen een handomdraai voor elkaar. Vaak bezitten dergelijke schermen tevens isolerende functies. Ze kunnen warmte afweren, waardoor de temperatuur binnen uw gelegenheid aangenaam blijft. Bovendien heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment, zodat u altijd schermen kunt vinden die aansluiten bij het interieur van uw gelegenheid.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep