MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Eettafelbank

Wij produceren in onze fabriek in IJsselstein eettafelbanken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tot in de laatste details ontwikkelen we deze meubels zelf. We gebruiken hiervoor een flinke portie passie, de beste materialen en uiterst vakmanschap. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor de mooiste eindproducten. Bovendien hanteren wij korte lijnen, besteden we tijd aan persoonlijke aandacht en kiezen we voor een heldere communicatie. Hierdoor kunnen we u goed begeleiden in het gehele traject tot aan de spoedige en vlekkeloze levering van de eettafelbank.

Eetkamerbank hoek vintage knopen

Eettafelbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een eettafelbank op maat? Zelfs wanneer u nog geen enkel idee heeft wat u wilt, kunnen wij u adviseren. Van kleine eetkamers tot aan riante eettafelbanken op maat, wij weten er raad mee. Meer weten over de mogelijkheden? Of gewoon eens vrijblijvend inspiratie opdoen? Neem contact met ons op of stel direct een vraag aan ons. Naast ons online platform bent u uiteraard ook van harte welkom in één van onze showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een eettafelbank op maat samen te stellen.

Garantie en service eettafelbanken

Enkel de beste materialen worden gebruikt in onze fabriek. Hierdoor kunnen wij maar liefst tien jaar garantie geven op onze producten. Op stoffen heeft u normaliter één jaar garantie, dit verdubbelen wij tot twee jaar garantie op stoffen. Mocht u vragen, tips of opmerkingen hebben, dan horen wij deze graag. Naast het verkopen en leveren van eettafelbanken zullen wij u altijd voorzien van passende onderhoudsinformatie, zodat u zelf eenvoudig uw eettafelbank in topconditie houdt.

Eetkamerbank hoog met wang