Eettafelbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve eettafelbank

Wij produceren in onze fabriek in IJsselstein eettafelbanken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tot in de laatste details ontwikkelen we deze meubels zelf. We gebruiken hiervoor een flinke portie passie, de beste materialen en uiterst vakmanschap. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor de mooiste eindproducten. Bovendien hanteren wij korte lijnen, besteden we tijd aan persoonlijke aandacht en kiezen we voor een heldere communicatie. Hierdoor kunnen we u goed begeleiden in het gehele traject tot aan de spoedige en vlekkeloze levering van de eettafelbank.

Eettafelbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een eettafelbank op maat? Zelfs wanneer u nog geen enkel idee heeft wat u wilt, kunnen wij u adviseren. Van kleine eetkamers tot aan riante eettafelbanken op maat, wij weten er raad mee. Meer weten over de mogelijkheden? Of gewoon eens vrijblijvend inspiratie opdoen? Neem contact met ons op of stel direct een vraag aan ons. Naast ons online platform bent u uiteraard ook van harte welkom in één van onze showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een eettafelbank op maat samen te stellen.

Garantie en service eettafelbanken

Enkel de beste materialen worden gebruikt in onze fabriek. Hierdoor kunnen wij maar liefst tien jaar garantie geven op onze producten. Op stoffen heeft u normaliter één jaar garantie, dit verdubbelen wij tot twee jaar garantie op stoffen. Mocht u vragen, tips of opmerkingen hebben, dan horen wij deze graag. Naast het verkopen en leveren van eettafelbanken zullen wij u altijd voorzien van passende onderhoudsinformatie, zodat u zelf eenvoudig uw eettafelbank in topconditie houdt.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep