MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Gestoffeerde Schoolmeubilair op maat voor inspirerende leeromgevingen

Is het huidige schoolmeubilair van uw onderwijsinstelling toe aan vervanging? Dan wilt u er zeker van zijn dat u kiest voor hoogwaardig gestoffeerde schoolmeubilair dat de inrichting van uw school naar een hoger niveau tilt. Bij Meubelmaatwerk bieden we eindeloze mogelijkheden in gestoffeerde meubels voor een school inrichting op maat. Al onze gestoffeerde schoolmeubelen worden speciaal ontworpen om aan al de behoeften van moderne scholen te voldoen.

Naast dat onze studentproof meubels duurzaam en functioneel zijn, zijn ze ook nog eens aantrekkelijk voor het oog. Het gestoffeerde schoolmeubilair op maat van Meubelmaatwerk is perfect voor de inrichting van klaslokalen, de inrichting van een schoolkantine of andere onderwijsruimtes.

Leerplein concentratieplekken

Unieke school meubels van Meubelmaatwerk

Bij Meubelmaatwerk begrijpen we dat elke school en onderwijsinstelling uniek is, en dus ook specifieke eisen voor schoolmeubilair heeft. Daarom bieden we oplossingen op maat voor gestoffeerd schoolmeubilair die perfect aansluiten op de inrichting behoeften van uw onderwijsinstelling. Of dit nu is voor basisscholen of voortgezet onderwijs

Bij Meubelmaatwerk bieden we niet alleen individuele meubelstukken, maar ook complete oplossingen voor uw school inrichting. Of u nu een hele school wilt herinrichten met gestoffeerde meubels, de inrichting van de schoolkantine wilt upgraden met treinbanken of gewoon een paar nieuwe gestoffeerde schoolmeubels nodig heeft. 

Student proof schoolmeubilair

Ons studentproof meubilair wordt gebouwd om lang mee te gaan, zelfs in de meest veeleisende onderwijsomgevingen. We begrijpen dat schoolmeubels dagelijks intensief worden gebruikt, en daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en fabricagetechnieken om ervoor te zorgen dat onze meubels bestand zijn tegen slijtage en stoten. U kunt erop vertrouwen dat Meubelmaatwerk gestoffeerd schoolmeubilair levert dat bestand is tegen de uitdagingen van het moderne onderwijs.

Naast duurzaamheid hechten we ook veel belang aan het esthetische aspect van onze school meubels. Onze ontwerpen zijn eigentijds en passen perfect in moderne schoolomgevingen, daarbij kunnen we het studentproof meubilair volledig afstemmen op uw wensen. We begrijpen dat de inrichting van een school niet alleen functioneel moet zijn, maar ook aantrekkelijk en inspirerend voor studenten en docenten. Ons gestoffeerd meubilair combineert vorm en functie op een harmonieuze manier.

Meubelmaatwerk voor uw complete school inrichting

Meubelmaatwerk is uw betrouwbare partner voor alles wat met school inrichting te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar gestoffeerde schoolmeubels of studentproof meubels, wij hebben het allemaal.

Dus, als u van plan bent om nieuw gestoffeerd schoolmeubilair te kopen en daarvoor een partner die uw visie voor een moderne school inrichting werkelijkheid kan maken zoekt, neem dan vandaag nog contact op met Meubelmaatwerk. Wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot installatie. Samen creëren we een inspirerende leeromgeving voor uw studenten.