Eetkamer hoekbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De mooiste eetkamer hoekbanken

Bent u op zoek naar een mooie eetkamer hoekbank? Dan is het goed om hiervoor eens contact op te nemen met Meubelmaatwerk Company. Wij zijn geen meubelmaker die zelf de modellen maakt, wij gaan juist aan de slag met uw wensen. Heeft u een specifiek idee van hoe uw eetkamer hoekbanken er uit moeten komen te zien? Dan laat u dit gewoon even aan ons weten. Wij zorgen er dan namelijk voor dat deze banken voor u worden gemaakt. Met de juiste afmetingen, maar ook de juiste kleur en de juiste stoffering. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat u straks een mooie eetkamer hoekbank op maat heeft.

Laat ons een perfecte bank voor u maken

Meubelmaatwerk Company is een Nederlands bedrijf dat de mooiste meubelen maakt. We hebben een groot aantal klanten, die heel tevreden zijn over wat wij allemaal uit onze fabrieken laten komen. Wij maken een bank met een onderstel van hoogwaardig beukenhout, waar dan sterk plaatmateriaal op zit. Dan een laag koudschuim die zeer comfortabel is en tot slot een stoffering. Hiervoor heeft u bij ons de keuze uit een groot aantal verschillende stoffen, van de beste stoffenmakers die er te vinden zijn. Meer weten? Neem hiervoor dan gewoon even een kijkje op onze website.

Meer weten over onze eetkamer hoekbanken?

Als wij aan de slag gaan met het maken van een eetkamer hoekbank, dan zorgen wij ervoor dat wij hierbij letten op de kleinste details. U krijgt bij ons dan ook 10 jaar garantie op de constructie van de bank, daarbij ook nog eens 2 jaar garantie op het gebruikte materiaal. We maken onze banken helemaal zelf in onze fabriek in IJsselstein. Zo kunnen wij u garanderen dat u een bank in huis haalt die van het beste niveau is. We maken alles met vakmanschap, passie en de beste materialen die er te krijgen zijn.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep