MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Elementenbank

Zoekt u zitbanken voor een wachtruimte, een receptie of in uw kantoorruimte? U wilt uiteraard een zitbank met een aansprekend design en die comfortabel zit. Als u niet bij de reguliere meubelhandel terecht kunt voor een zitbank die aan uw wensen voldoet of in uw interieur past, dan is een elementenbank op maat ongetwijfeld iets voor u. Een elementenbank is zoals de naam al aangeeft, een bank die bestaat uit losse elementen. Hierdoor kunt u de bank helemaal naar eigen wens samenstellen en neerzetten. Erg handig aan een elementenbank, is dat u regelmatig de samenstelling kunt veranderen.

Elementenbank voor personeelsruimt

Wat zijn de mogelijkheden met een elementen bank

Met een elementen bank kunt u alle kant op. Wilt u de bank in het midden van uw ruimte plaatsen? Of aan de muur? Wilt u een hele korte bank of misschien een lange bank? Door de elementen toe te voegen, te verwijderen of te verplaatsen, krijgt u een bank die uzelf wenst. Naast het feit dat u een elementen bank zelf kunt samenstellen, is de bank nog meer aan te passen aan uw wensen of aan uw interieur. Dit kan met een elementen bank van Meubel Maatwerk Company. Wij maken uw elementen bank zoals u wilt. Hiervoor gebruiken wij goede materialen, zoals beukenhout, plaatmateriaal en koudschuim voor het ultieme comfort. Tevens hebben wij veel keuze uit talloze stoffen en kleuren.

Een elementenbank op maat van Meubel Maatwerk Company

Wanneer u uw bedrijfsruimte zo optimaal mogelijk wilt inrichten met een modulair zitsysteem, dan maakt u een goede keuze met een elementenbank op maat. Meubelmaatwerk is voor Meubel Maatwerk Company heel gewoon. Wij hebben dan ook zeer ruime ervaring met het maken van meubels op maat door vakmensen. Wilt u ook een elementenbank op maat, maar heeft u nog niet echt een idee hoe deze eruit moet komen te zien? Kom dan eens langs in onze showroom in Culemborg. We weten zeker dat u hier de nodige inspiratie opdoet. U mag natuurlijk ook direct een offerte aanvragen of neem contact met ons op als u de mogelijkheden wilt bespreken.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Projectinrichting Elementenbank