MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Wandbank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit wandbanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Van het eerste ontwerp tot aan het definitieve ontwerp staan wij u bij. Uiteraard dragen we daarnaast ook zorg voor een vlekkeloze en probleemloze levering van uw gekozen wandbank. Voor uw wandbank gebruiken we enkel de juiste kwaliteit materialen, werken we met veel passie en een duidelijke communicatie. Hierdoor is het gehele proces tot aan levering onder controle.

Kantoor meubelen Wandbank hoge rug

Wandbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een wandbank op maat? Een kleine wandbank of een wandbank over de volledige breedte van uw kamer? Wij weten er gelukkig hoe dan ook raad mee. Hulp nodig bij het meedenken of behoefte aan een vrijblijvende offerte? Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Het is ook mogelijk om ons te bezoeken in één van onze showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een wandbank op maat samen te stellen.

Garantie en service wandbanken

Door de korte lijnen kunt u uw vragen, tips, opmerkingen en klachten altijd bij de juiste persoon uiten. Hierdoor zult u altijd snel duidelijkheid hebben en een passend advies of passende oplossingen aangeboden krijgen. Wij gebruiken enkel materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor wij tien jaar garantie kunnen bieden op de totale constructie van uw eetkamer interieur. Stoffen zijn normaal voorzien van één jaar garantie, maar wegens ons vertrouwen in de stoffen verdubbelen wij dit tot twee jaar garantie.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Hoge banken in banen