Wandbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve wandbank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit wandbanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Van het eerste ontwerp tot aan het definitieve ontwerp staan wij u bij. Uiteraard dragen we daarnaast ook zorg voor een vlekkeloze en probleemloze levering van uw gekozen wandbank. Voor uw wandbank gebruiken we enkel de juiste kwaliteit materialen, werken we met veel passie en een duidelijke communicatie. Hierdoor is het gehele proces tot aan levering onder controle.

Wandbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een wandbank op maat? Een kleine wandbank of een wandbank over de volledige breedte van uw kamer? Wij weten er gelukkig hoe dan ook raad mee. Hulp nodig bij het meedenken of behoefte aan een vrijblijvende offerte? Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Het is ook mogelijk om ons te bezoeken in één van onze showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een wandbank op maat samen te stellen.

Garantie en service wandbanken

Door de korte lijnen kunt u uw vragen, tips, opmerkingen en klachten altijd bij de juiste persoon uiten. Hierdoor zult u altijd snel duidelijkheid hebben en een passend advies of passende oplossingen aangeboden krijgen. Wij gebruiken enkel materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor wij tien jaar garantie kunnen bieden op de totale constructie van uw eetkamer interieur. Stoffen zijn normaal voorzien van één jaar garantie, maar wegens ons vertrouwen in de stoffen verdubbelen wij dit tot twee jaar garantie.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep