MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Horeca zitbank

Bij Meubelmaatwerk Company weten we dat het niet altijd makkelijk is om meubilair te vinden dat helemaal op uw persoonlijke stijl aansluit. Banken die niet alleen maar mooi zijn, maar die ook nog eens prettig zitten en bij de huisstijl passen. Het is dan goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Bij Meubelmaatwerk Company werken namelijk mensen die een echte passie hebben voor het maken van meubelen. Mensen die niks liever willen dan een bank maken die helemaal past bij wat u in gedachten heeft.

De horeca zitbank op maat

We hebben bij Meubelmaatwerk Company door de jaren heen een groot aantal verschillende banken gemaakt voor tevreden klanten. Wellicht wilt u graag dat uw bank een bepaalde vorm heeft, of een bepaalde kleur, Geen probleem, wij gaan hier meteen mee aan de slag voor u. We maken dan om te beginnen een mooi framewerk van mooi beukenhout van de hoogste kwaliteit. Hier doen wij dan plaatwerk overheen, alsmede een comfortabele laag koudschuim. Om het af te maken komt hier dan natuurlijk nog een bekleding overheen. We hebben stoffen klaarliggen van de beste stoffenmakers, waar u op uw gemak een keuze uit mag maken. Zo krijgt u een horeca zitbank die helemaal op uw wensen is afgestemd.

Meer weten over onze mooie horeca zitbanken?

Horeca zitbanken zijn natuurlijk wel op meerdere plekken te vinden. U zult echter niet snel een horeca zitbank vinden die ook daadwerkelijk op uw wensen aansluit. Als u een idee heeft voor de stijl binnen uw zaak, dan wilt u natuurlijk ook dat uw gasten zo comfortabel en prettig mogelijk kunnen zitten. Wij gaan graag aan de slag met het maken van die perfecte bank. Wilt u hier meer over weten? Geen probleem, neem hier dan gewoon even contact over op met ons. We staan klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden. Samen met u bepalen we dan hoe uw nieuwe bank er uit komt te zien.