MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Scheidingswanden voor kantoor

Bij Meubelmaatwerk staan we voor oplossingen op maat, ook als het gaat om scheidingswanden voor kantoren. Of u nu een binnenhuisarchitect, projectinrichter, ontwerper of particulier bent, onze aanpasbare en akoestische scheidingswanden zijn ontworpen om te voldoen aan uw unieke behoeften.

Onze akoestische scheidingswanden bieden een innovatieve oplossing om ruimtes te definiëren en geluid te beheersen. Met de focus op het bevorderen van een rustige werkomgeving helpen onze op maat gemaakte scheidingswanden bij het verminderen van omgevingsgeluiden, waardoor de concentratie en productiviteit toenemen.

Bedrijfsrestaurant Stilte Fauteuils
Stilte fauteuils

Akoestische scheidingswand op maat op kantoor

Bij Meubelmaatwerk begrijpen we dat standaardoplossingen niet altijd voldoen aan de unieke eisen van een kantoorruimte. Daarom bieden wij scheidingswanden op maat die naadloos passen bij de stijl en het ontwerp van uw kantoor. Of u nu een strak, modern ontwerp wilt of juist een meer traditionele uitstraling wenst, onze op maat gemaakte scheidingswanden bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Onze scheidingswanden voor kantoren zijn veelzijdig en kunnen aangepast worden met verschillende materialen, kleuren en afmetingen, waardoor ze perfect passen bij de specifieke sfeer die u met een scheidingswand op kantoor wilt creëren. Of het nu gaat om een open kantoorruimte die behoefte heeft aan een subtiele scheiding of om geluidsisolatie in vergaderruimtes, onze op maat gemaakte scheidingswanden zijn de ideale keuze.

Wacht niet langer om uw kantoorruimte te transformeren met onze op maat gemaakte scheidingswanden. Verbeter de functionaliteit, uitstraling en akoestiek van uw kantooromgeving met Meubelmaatwerk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing die perfect past bij uw unieke behoeften en specificaties.

Kantoorinrichting Treinbanken spreekruimte