MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Ronde horeca banken

Bent u voor uw horeca gelegenheid op zoek naar een uniek meubelstuk? Een meubel dat er prachtig uitziet en dat heel comfortabel is, maar dat vooral ook de aandacht gaat trekken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We bieden u namelijk de mogelijkheid om uw meubelstuk helemaal van de grond af aan te ontwerpen en maken. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in de productie van ronde horeca banken. Dit zijn banken die altijd de eyecatcher zijn van de ruimte waar ze in staan.

Een ronde horeca bank laten maken

Bij Meubelmaatwerk Company heeft u de mogelijkheid om een meubelstuk te laten maken dat helemaal is afgestemd op uw eigen wensen. We gaan samen met u kijken naar de vorm, de kleuren, het gebruikte materiaal. We gebruiken louter producten van de hoogste kwaliteit, zodat u er op kunt rekenen dat u straks lange tijd van uw mooie, nieuwe meubelstuk kunt gaan genieten. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We staan bij Meubelmaatwerk Company altijd klaar om al uw vragen over onze meubelen en de mogelijkheden die u bij ons heeft te beantwoorden.

Een ronde horeca bank op maat

Bent u op zoek naar een ronde horeca bank om in uw bar, restaurant of eetcafe neer te zetten? We gaan graag eens met u om tafel zitten om alle mogelijkheden op dit gebied met u door te nemen. U kunt dan ook altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. We werken uw idee tot in de kleinste details perfect uit, waarbij we altijd gebruik maken van de beste materialen. U krijgt bij ons tien jaar garantie op de constructie, 2 jaar op het gebruikte materiaal. Meer weten of inspiratie opdoen op het gebied van ronde horeca banken? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website.