MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Tuinmeubilair horeca

Meubilair is voor horecabedrijven zeer belangrijk. Meubilair moet er stijlvol en uitnodigend uitzien. Dit mag niet ten koste gaan van het comfort. U wilt als goede gastheer natuurlijk wel dat uw gasten comfortabel zitten. Daarnaast mag meubilair in de horeca niet snel slijten en stuk gaan. Veel eisen dus om op te letten als horecaondernemer. Veel horecazaken hebben ook een terras. Ook hier hoort goed meubilair geplaatst te worden. Goed tuinmeubilair kan voldoen aan alle eisen die u aan buitenmeubilair stelt, zoals bestand tegen de weersomstandigheden, comfortabel en sterk, zodat uw tuinmeubilair niet snel stuk gaat.

Horeca Treinbanken

Veel keuze uit tuinmeubels horeca

In de lente- en zomermaanden zal uw terras veelvuldig gebruikt worden. Op mooie dagen blijven uw tuinmeubels horeca voortdurend bezet door gasten. Maar ook op minder mooie en koude dagen kunnen uw tuinmeubels horeca in gebruik blijven. Mede door de aanwezigheid van terrasverwarming, kunnen veel horecabedrijven in beperkte mate in de herfst en winter hun terras open laten. Goede tuinmeubels in de horeca zijn dus absoluut noodzakelijk. Hierbij heeft u keuze uit veel verschillende soorten tuinmeubels en uit allerlei materialen, zoals kuipstoelen, loungebanken en inklapstoelen. Kunststof en hout zijn duurzaam, maar hout zult u regelmatig moeten onderhouden. Welke keuze u ook maakt voor tuinmeubels, met sterke meubels maakt u nooit een verkeerde keuze.

Horeca tuinmeubels op maat laten maken door Meubelmaatwerk Company

Heeft u een bijzonder terras? Dan zullen er misschien geen standaard tuinmeubels voor de horeca op geplaatst kunnen worden. Standaard tuinmeubels passen niet bij de stijl van terrasinrichting of de maatvoering past niet op uw terras. Dan is het een idee om uw tuinmeubels op maat te laten maken door Meubelmaatwerk Company. Wij zijn experts in het ontwerpen van uw interieur, maar ook van uw terras. Wanneer nodig kunnen wij u tuinmeubels op maat maken, voor een terras die aan uw wensen voldoet.

Projectinrichting Polycoat banken