MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Erkerbank

Heeft u een erker? Een erker is een typisch element dat voorkomt bij bepaalde type woningen, van vooral uit de jaren 20/30. Een erker geeft de woning een stijlvol uiterlijk, door het min of meer uitstekende raam. Uzelf heeft met een erker ook wat extra ruimte, maar niet altijd een functioneel goed te gebruiken ruimte. U kunt te maken hebben met een ronde erker, maar ook een erker met hoeken. Zowel ronde als hoekige vormen én een klein oppervlak zijn lastig in te richten. Een erkerbank zal dan een stijlvolle aanvulling voor de erker zijn en tevens creëert u hiermee een unieke zitplaats.

Erkerbank op maat grijs

Stijlvolle en exclusieve erkerbanken

Omdat iedere woning en iedere erker verschillend is, is het nagenoeg niet mogelijk om standaard erkerbanken aan te schaffen. Wilt u een goed passende erkerbank? Dan komt u vrijwel altijd uit bij een erkerbank op maat. Voor een op maat gemaakte erkerbank kunt u terecht bij Meubel Maatwerk Company. Wij maken voor u een erkerbank die daadwerkelijk in uw erker past en bovendien kunnen wij hier al uw wensen in opnemen. Heeft u bepaalde wensen omtrent het design, de kleur, de vorm of de stoffering? Bij ons is alles mogelijk en wij doen opdrachten voor zowel bedrijven als particulieren. Bovendien is het gebruik van hoogwaardige materialen heel vanzelfsprekend.

Meubel Maatwerk Company maakt voor u een erkerbank op maat

Is uw erker nog steeds een nutteloze ruimte? Door hier een erkerbank op maat in te plaatsen, heeft u er een extra werkplek of een plek om te ontspannen erbij. Comfort is hierbij belangrijk, evenals een passend design voor in uw interieur. Met de kennis en ervaring van Meubel Maatwerk Company, weet u zeker dat u een prachtige erkerbank krijgt met een hoge mate van comfort. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, vraag een offerte aan of neem contact met ons op om uw ideeën uit de doeken te doen. Wij helpen u graag verder met een erkerbank op maat.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Hoek Eetkamerbank ingetrokken rug