MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Keukenbank

Oorspronkelijk hoort een keukenbank in de keuken bij een eettafel. Dit hoeft tegenwoordig natuurlijk niet meer, omdat veel keukens te klein zijn om een eettafel en keukenbank te plaatsen. Maar een keukenbank kan ook in de woonkamer voor bij de eettafel dienen of in een restaurant of bedrijfskantine. Een voordeel van een keukenbank, is dat u hierop meer mensen kwijt kunt en niet voor ieder persoon een aparte stoel nodig heeft. Doorgaans kunnen er met een keukenbank meer mensen aan tafel zitten. Maar niet iedere keukenbank is even fraai om te zien of zit comfortabel. De ideale keukenbank is op maat voor u gemaakt en voldoet geheel aan uw wensen.

Bedrijsrestaurant dinerbanken recht

Wat zijn de mogelijkheden met keukenbanken?

Heeft u voor keukenbanken wel eens een meubelwinkel bezocht? Dan komt u vooral veel standaard keukenbanken tegen. Wanneer u een dergelijke keukenbank aanschaft, dan weet u dat u niet de enige bent met deze keukenbank. Vooral als u specifieke wensen heeft, dan wordt het lastig om een standaard keukenbank te vinden. Wilt u keukenbanken die echt aan uw wensen voldoen? Neem dan contact op met Meubel Maatwerk Company. Ons specialisme is het maken van zitmeubelen op maat van hoogwaardige materialen. Bij ons is alles mogelijk, keukenbanken met een hoge tot zeer hoge rugleuning, ronde keukenbanken, een hoekzitting of in een specifieke vorm die past in uw interieur. Een moderne uitstraling of een klassieke keukenbank, door de keuze uit de verschillende stofferingen krijgt u echt uw eigen unieke keukenbank.

Kom voor een keukenbank op maat naar Meubel Maatwerk Company

Heeft u specifieke wensen voor een keukenbank of kunt u maar geen keukenbank vinden die aan uw smaak voldoet of in uw interieur past? Dan is Meubel Maatwerk Company de oplossing. Wij kunnen de keukenbank leveren die wel volledig aan uw wensen voldoet en die bovendien van hoogwaardige materialen is gemaakt. Naast het gewenste design, stellen wij ook zeer hoge eisen aan het comfort. Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden van een keukenbank op maat? Vraag via onze website direct een offerte op of maak een afspraak met ons.

Keukenbank Velours blauw