MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

3 zits bank op maat

Een 3 zits bank op maat kan zeer prijzig zijn, maar besparen op een bank betekent ook vaak besparen op de kwaliteit. Niet bij Meubelmaatwerk Company, als u kiest voor een 3 zits bankstel op maat bij onze meubelmakerij ontvangt u zeer betaalbare meubels die gemaakt zijn van de beste materialen.

Lounge bankstel

Een 3 zits bank op maat kopen

Bij Meubelmaatwerk Company bespreken we graag met u de mogelijkheden van maatwerk voor een 3 zits bank voor uw interieur. Onze vakmannen kunnen bouwen op jarenlange ervaring en creëren met hun oog voor detail en passie voor meubelmakerij unieke meubelstukken die voldoen aan uw verwachtingen. Aangezien wij enkel met de beste materialen werken, bieden wij bij onze maatwerk meubelen 2 jaar garantie op het materiaal en maar liefst 10 jaar garantie op de constructie. Zo weet u zeker dat u goed zit.

Waarom kiezen voor een bank op maat?

Een bank op maat past perfect in uw interieur. Niet alleen de afmetingen kunnen worden aangepast op uw woonkamer, maar ook het materiaal en de kleuren die wij gebruiken om uw meubel op maat te creëren. Zo krijgt u een perfect passend meubelstuk dat uniek is en volledig voldoet aan de eisen die u aan een meubelstuk stelt. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een meubelstuk op maat.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Robuuste elementenbank chaise longue