Dinerbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve dinerbank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit dinerbanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. De ontwikkeling hiervan ligt dus volledig in eigen hand. Door onze ruime ervaring, grote passie en het gebruik van de beste materialen zetten wij elk idee om in een mooi eindproduct. Geheel naar uw wensen en eisen. Om dit te bereiken hanteren wij korte lijnen, heldere communicatie en persoonlijke aandacht. Alleen zo komen we tot een zo mooi mogelijk eindresultaat van uw dinerbank.

Dinerbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een dinerbank op maat? Ook wanneer u nog geen idee heeft wat u precies wilt, denken wij graag met u mee. Weten wat er mogelijk is of een offerte op maat aanvragen? Neem hiervoor contact met ons op of bezoek ons in één van onze showrooms. De verschillende mogelijkheden kunt u hier zelf bekijken en uiteraard kunt u ook in de showroom een dinerbank op maat samenstellen.

Garantie en service dinerbanken

Allereerst voorzien wij u van de juiste tips en trucs om de dinerbank zo te onderhouden dat deze decennia lang mee kan gaan. Onverhoopt kan er altijd iets mis blijken uiteraard, maar de garantie is naar de kwaliteit van de producten. Zo geniet u op de complete constructie maar liefst tien jaar garantie. Op stoffen heeft u bovendien twee jaar garantie. Mocht er dus iets aan de hand zijn, zal dit veelal binnen de garantie worden afgehandeld.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep