MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Akoestisch meubilair

Akoestische meubels hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we onze ruimtes ontwerpen en ervaren. Bij Meubelmaatwerk hebben we ons toegelegd op het creëren van akoestische meubels die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een aangename en productieve omgeving. Of het nu gaat om akoestische fauteuils, banken of andere meubelstukken, onze collectie combineert functionaliteit met stijl, waardoor uw ruimte een oase van rust wordt in een wereld vol geluid.

Akoestisch meubilair wordt ontworpen met speciale materialen en technieken om geluid te absorberen en te dempen, waardoor de nagalm wordt verminderd en de algehele akoestiek van een ruimte wordt verbeterd. Bij Meubelmaatwerk streven we ernaar om meubels te creëren die niet alleen comfortabel zijn om in te zitten of te liggen, maar die ook helpen om de geluidskwaliteit van een ruimte te optimaliseren. Daarbij bieden we de mogelijkheid om uw ruimtes net even die extra akoestische toevoeging te geven, namelijk door gebruik te maken van akoestische wandpanelen! Deze wandpanelen zorgen voor dat extra beetje geluidsdemping.

Akoestische vergaderunits

Akoestische banken; functioneel en stijlvol

Een akoestische bank is het perfecte voorbeeld van functionaliteit en design in harmonie. Onze akoestische banken worden ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, waardoor ze geschikt zijn voor diverse omgevingen, van openbare ruimtes tot kantoren. Met zachte bekleding en geluidsabsorberende eigenschappen bieden onze akoestische banken een rustgevende plek om te ontspannen, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een betere akoestiek in de ruimte.

Akoestische fauteuil, meer dan een zitplek

De akoestische fauteuils zijn niet alleen een plek om te zitten, maar ook een instrument voor geluidsbeheersing. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en een doordacht ontwerp bieden onze akoestische  fauteuils niet alleen een comfortabele zitplaats, maar fungeren ze ook als een effectieve geluidsbuffer in drukke omgevingen. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een woonkamer of een lobby, onze akoestische fauteuils zijn een welkome toevoeging die bijdraagt aan een kalme en serene sfeer.

Kies voor akoestische meubelen van Meubelmaatwerk

Bij Meubelmaatwerk begrijpen we dat geen twee ruimtes hetzelfde zijn, en daarom bieden we maatwerkoplossingen voor akoestische meubelen. Of u nu op zoek bent naar een enkele akoestische fauteuil of een complete set akoestische meubels voor uw bedrijf of woning, wij staan klaar om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Ons team van deskundige ambachtslieden en ontwerpers werkt nauw met u samen om meubels te creëren die niet alleen aan uw esthetische voorkeuren voldoen, maar ook aan uw behoefte aan geluidscomfort.

Met onze collectie akoestische meubels combineert we vakmanschap, stijl en functionaliteit om een ruimte te transformeren tot een oase van rust en comfort. Of u nu op zoek bent naar een enkel stuk of een volledige set akoestische meubelen, wij bieden maatwerkoplossingen die aan al uw behoeften voldoen. Ervaar zelf de voordelen van akoestisch meubilair en creëer een omgeving die zowel kalmerend als inspirerend is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw ruimte kunnen verbeteren met onze hoogwaardige akoestische meubels.

Projectinrichting treinbanken stilteruimte
Stilte fauteuils 1