MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Bankstel op maat

In omgevingen waar design belangrijk is, kunt u niet altijd standaardmeubilair plaatsen. Dit kan in een receptie van een bedrijf zijn, de directieruimte, maar ook een wachtkamer in een medische of gemeentelijke instelling. Het bankstel vormt in deze ruimtes meestal een centraal punt. Daarom moet het bankstel uitnodigend zijn. Zowel betreffende het design, maar zeker ook als het om het comfort gaat. Eigenlijk zoekt u voor uw ruimte het perfecte bankstel. Dit kan lastig zijn als u een bankstel zoekt in de reguliere meubelbranche. Misschien moet u daarom kiezen voor een bankstel op maat.

Eethoek op maat

Een op maat bankstel voor iedere situatie

Waar u ook een bankstel wilt plaatsen, het is altijd mogelijk om een op maat bankstel te bestellen bij Meubel Maatwerk Company. Al 30 jaar zijn wij ervaren in het op maat maken van meubels, dus ook uw bankstel kunnen wij geheel volgens uw wensen maken. Heeft u bepaalde wensen rondom het model, het design of wilt u specifieke stoffering gebruiken? Wij kunnen veel realiseren. Wij maken een op maat bankstel voor thuis, maar ook voor projectinrichting en voor bedrijven en instellingen in vele branches. Naast de verwerking van uw eisen in het bankstel, maken wij altijd gebruik van hoogwaardige materialen, om een lange levensduur en een hoog comfort te waarborgen.

Een bankstel op maat laten maken door Meubel Maatwerk Company

Heeft u een bijzondere inrichting en kunt u hierbij geen goed bankstel vinden? Meubel Maatwerk Company kan u wel helpen en wel door een bankstel op maat te laten maken. Heeft u bepaalde ideeën of misschien al schetsen op papier gezet? Maak een afspraak met ons, dan gaan wij het door u gewenste bankstel visualiseren door middel van een 3D ontwerp. Wilt u toch nog wat meer inspiratie op doen over hoe uw bankstel eruit moet komen te zien? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. Hier kunnen wij u voorbeelden laten zien, waarna wij u direct kunnen helpen bij het ontwerpen van een mooi bankstel.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
MMC maatwerk ontwerp bank ontvangstruimte