MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Buitenmeubilair scholen

Als er één ding belangrijk is bij de keuze voor meubels voor een school, dan is het wel dat meubilair uitermate stevig moet zijn. Scholen hebben het niet altijd gemakkelijk betreffende de financiering van veel zaken, dus jaarlijks nieuwe schoolmeubels kopen zit er niet in. Scholen willen daarom jarenlang plezier van hun meubels kunnen hebben. Als u verantwoordelijk bent voor de keuze van schoolmeubels, dan is dit een zeer belangrijke taak. Niet alleen schoolmeubilair voor in de school is belangrijk, de kwaliteit is net zo belangrijk als het gaat om buitenmeubilair van scholen.

Projectinrichting Polycoat banken 2

Sterke buitenmeubels scholen zijn erg belangrijk

Op het schoolplein en rondom de school kunnen diverse buitenmeubels staan. Dit zal vooral gaan om bankjes en tafels. De kwaliteit dient hoog te zijn. Het is namelijk zo dat kinderen van nature wild zijn en graag mogen ravotten. Hierbij wordt menig speeltoestel of meubelstuk niet gespaard. Ook het grote aantal kinderen dat gebruikmaakt van buitenmeubels bij scholen, is een reden dat de buitenmeubels uiterst robuust moeten zijn. De buitenmeubels worden intensief gebruikt en het kan niet zo zijn dat de meubels na een enkel gebruik al stuk zijn. Sterker nog, u wilt ongetwijfeld nog vele jaren genieten van uw buitenmeubels.

Ontwerp uw buitenmeubel scholen met hulp van Meubelmaatwerk Company

U wilt een sterk en robuust buitenmeubel scholen laten plaatsen? Sterk materiaal dat nauwelijks slijt en tegen een stootje kan is zeker nodig. Maar u wilt uiteraard ook dat het meubilair er aantrekkelijk uitziet voor kinderen. Misschien heeft u hier zelf al een ontwerp voor gemaakt? Klop dan met uw ontwerp aan bij Meubelmaatwerk Company. Wij zullen met u het ontwerp bekijken en zien wat de mogelijkheden zijn. Bij ons kan veel en zo kunnen ook uw buitenmeubel op maat voor u maken. Daarbij houden wij rekening met het gebruik van hoogwaardig materiaal en een goede slijt- en krasvaste afwerking.

Projectinrichting Polycoat banken