MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Diner hoekbank

Bent u de eigenaar van een diner en vindt u dat het tijd is geworden voor wat nieuw meubilair? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We hebben een groot aantal producten voor u in het assortiment staan, die wij graag helemaal op maat voor u maken. Hier behoren onder andere ook diner hoekbanken toe. Mooie banken die stevig zijn en heel comfortabel zitten. U geeft gewoon even bij ons aan wat voor kleur u wilt voor de bank, wat de afmetingen moeten zijn en hoeveel banken u nodig heeft. Wij gaan dan met uw wensen op dit gebied aan de slag.

Hoek Eetkamerbank ingetrokken rug

De mooiste diner hoekbanken op maat gemaakt

Een diner hoekbank op maat laten maken is een van de specialiteiten van ons bedrijf. We weten precies aan wat voor eisen een dergelijke bank moet voldoen om comfortabel te zijn, om er goed uit te zien en om helemaal binnen uw persoonlijke stijl te passen. We raden u dan ook aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij ons, of om contact met ons op te nemen. Samen met u nemen we dan uw wensen door, aan de hand waarvan wij aan de slag gaan met de productie van de banken. Dit doen wij allemaal helemaal zelf in onze meubelmakerij in IJsselstein, waar door de jaren heen al een groot aantal verschillende banken is gemaakt.

Meer weten over onze diner hoekbank op maat?

Voor een mooie diner hoekbank kunt u altijd even op onze website komen kijken. U vindt hier voorbeelden van onze banken, maar ook onze contactinformatie. Neem gewoon even contact met ons op om te bespreken wat voor banken u voor uw diner precies in gedachten heeft. Samen met u bekijken we hoe we ervoor gaan zorgen dat deze banken worden gemaakt en in uw zaak worden geplaatst.

Keukenbank Velours blauw