MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Eetbank

In onze fabriek in IJsselstein produceren wij gunstig geprijsde eetbanken van hoge kwaliteit. Wij ontwikkelen deze zelf tot in de laatste details. Daar komen passie, vakmanschap en de beste materialen bij kijken. Onze kernwaarden zijn: persoonlijke aandacht, heldere communicatie en korte lijnen. Vanaf het ontwerp of de samenstelling tot aan de uiteindelijke levering zullen we u begeleiden.

Eetkamer Loungebank

Eetbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een eetbank op maat? Wij weten met elke situatie raad en voorzien u graag van inspiratie, mogelijkheden of een vrijblijvende offerte. Kom ook eens langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden en diverse eetbanken te bekijken. Voor vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een eetbank op maat samen te stellen.

Garantie en service eetbanken

Vanuit de leverancier geniet u één jaar garantie op stoffen, echter verdubbelen wij dit tot twee jaar garantie. Door gebruik van de beste materialen kunnen wij daarnaast 10 jaar garantie geven op de gehele constructie. Voor alle vragen, opmerkingen of tips kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om langs te komen bij één van onze showrooms om direct de mogelijkheden te kunnen bekijken. Wij kunnen desgewenst ook advies op maat leveren wat betreft het onderhoud aan uw eetbank of andere aangeschafte meubels. Hierdoor kunt u er zo lang mogelijk van genieten.

Eetkamerbank hoog met wang