Eetbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve eetbank

In onze fabriek in IJsselstein produceren wij gunstig geprijsde eetbanken van hoge kwaliteit. Wij ontwikkelen deze zelf tot in de laatste details. Daar komen passie, vakmanschap en de beste materialen bij kijken. Onze kernwaarden zijn: persoonlijke aandacht, heldere communicatie en korte lijnen. Vanaf het ontwerp of de samenstelling tot aan de uiteindelijke levering zullen we u begeleiden.

Eetbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een eetbank op maat? Wij weten met elke situatie raad en voorzien u graag van inspiratie, mogelijkheden of een vrijblijvende offerte. Kom ook eens langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden en diverse eetbanken te bekijken. Voor vragen kunt u uiteraard ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een eetbank op maat samen te stellen.

Garantie en service eetbanken

Vanuit de leverancier geniet u één jaar garantie op stoffen, echter verdubbelen wij dit tot twee jaar garantie. Door gebruik van de beste materialen kunnen wij daarnaast 10 jaar garantie geven op de gehele constructie. Voor alle vragen, opmerkingen of tips kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om langs te komen bij één van onze showrooms om direct de mogelijkheden te kunnen bekijken. Wij kunnen desgewenst ook advies op maat leveren wat betreft het onderhoud aan uw eetbank of andere aangeschafte meubels. Hierdoor kunt u er zo lang mogelijk van genieten.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep