MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Eethoek

Eethoeken van hoge kwaliteit en met een gunstige prijs produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Door de productie in eigen hand te houden, kunnen we daarnaast toezien op het gehele proces, van de eerste schroeven tot aan de laatste details. Doordat de beste materialen, vakmanschap en passie worden gebruikt voor de productie van al onze meubels, produceren wij de mooiste eethoeken. Bovendien zorgen korte lijnen, heldere communicatie en persoonlijke aandacht voor een compleet proces. In het gehele proces zullen wij u daarnaast begeleiden en zien wij toe op een spoedige en probleemloze levering van uw nieuwe eethoek.

Eetkamerbank hoek vintage knopen

Eethoek op maat

Al een compleet plan klaar voor een eethoek op maat? Een offerte op maat stellen wij graag voor u op. Maar ook wanneer u nog geen idee heeft wat u precies wilt ondersteunen wij u graag. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed sturen en inspiratie aandragen voor een eethoek op maat. Van kleine eethoeken tot een complete eethoek op maat in een grote woonkeuken, wij weten er hoe dan ook raad mee. Wij nodigen u graag uit eens langs te komen in één van onze showrooms om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een eethoek op maat samen te stellen. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om telefonisch of per mail even te informeren naar de mogelijkheden.

Garantie en service eethoeken

U krijgt op de gehele constructie tien jaar garantie en daarnaast nog eens twee jaar garantie op de stoffen. Dit omdat wij enkel de juiste kwaliteit materialen gebruiken. Heeft u vragen, tips, opmerkingen of klachten? Laat het ons vooral weten. Uiteraard voorzien wij u ook graag van advies over het onderhoud van aangekochte meubels, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe eethoek.

Wij kunnen helpen met een visualisatie EETKAMERBANK 1
Eetkamerbank hoog met wang