Eethoekbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een eethoekbank op maat laten maken

Wilt u een mooie eethoekbank in uw huis? Een bank waar u lekker op kunt zitten, maar die er ook nog eens mooi uitziet? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. Bij ons bedrijf hebben we namelijk de mooiste banken voor u klaarstaan. Niet alleen vaste modellen, maar ook nog eens de mogelijkheid om een eethoekbank op maat te laten maken. Schroom dan ook niet om eens bij ons te komen kijken om te zien wat er allemaal mogelijk is. Wij maken graag die bank voor u die helemaal perfect bij uw inrichting past.

De mooiste eethoekbanken voor thuis

Bent u op zoek naar een mooie eethoekbank, maar is het moeilijk om deze te vinden? Misschien is die ene bank niet de juiste maat, heeft de andere bank geen mooie bekleding en zit de derde bank niet prettig genoeg. Het is dan goed om eens bij ons te komen kijken. Wij zorgen er namelijk voor dat u helemaal niet hoeft te twijfelen over welke bank u het mooiste vindt. Wij maken deze bank namelijk helemaal naar uw wens! Bij Meubelmaatwerk Company hebben we veel ervaring met het maken van mooie banken, waarbij we onze kennis en ervaring graag inzetten om ook voor u een perfecte bank te maken.

Meer weten over onze mooie eethoekbanken?

Bij Meubelmaatwerk Company werken mensen met een passie voor meubelen. Vakmensen die de beste materialen gebruiken om voor u een mooie bank te maken. We gebruiken hierbij hoogwaardig beukenhout voor het onderstel, sterk plaatmateriaal en comfortabel koudschuim. U heeft dan ook nog de mogelijkheid om zelf de bekleding te kiezen. Deze kiest u uit een assortiment aan de beste stoffen die er op dit gebied te vinden zijn. Zo maken wij voor u een eethoekbank die helemaal op uw wens is afgestemd.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep