MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Eetkamerbank met rugleuning

Kiest u in uw horecabedrijf voor een eetkamerbank waar uw gasten op mogen plaatsnemen? Of wilt u eetkamerbanken in de kantine van uw bedrijf plaatsen of thuis rondom de eettafel? Als het om het design van een eetkamerbank gaat, dan kunt u hier een echte eyecatcher van maken. U hoeft helemaal niet te kiezen voor wat er standaard te koop is. Laat een eetkamerbank op maat maken, dan krijgt u altijd iets bijzonders, waarbij rekening is gehouden met uw wensen. De rugleuning is het meest in het oog springende detail van een eetkamerbank. Met een eetkamerbank met een rugleuning die opvalt én comfortabel is, brengt u het beste in een eetkamerbank naar boven.

Offerte aanvragen

Wat is er mogelijk met een eetkamerbank met een rugleuning?

Wanneer u voor een bijzondere en op maat gemaakte eetkamerbank met een rugleuning naar Meubel Maatwerk Company gaat, dan is er erg veel mogelijk. Ieder door u gewenst design is te realiseren. Wilt u een klassiek ogende eetkamerbank met een rugleuning of juist een hypermoderne eetkamerbank? Ook de vorm hoeft geen enkel probleem te zijn. Een rechte eetkamerbank, rond of met een hoek, wij kunnen het voor u realiseren. Wij maken gebruik van de beste materialen, zoals beukenhout en koudschuim om een hoogwaardig comfort te waarborgen. U heeft keuze uit vele stoffen en leersoorten in alle kleuren en designs. Met uw eigen eetkamerbank maakt u het diner voor uw gasten een ware belevenis.

Meubel Maatwerk Company maakt uw eetkamerbank met rugleuning op maat

Wilt u voor uw eetkamerbank met rugleuning een bijzondere aankleding? Ziet u uw eetkamerbank misschien al helemaal voor u of wilt u juist inspiratie opdoen? Neem hiervoor contact op met Meubel Maatwerk Company. Wij maken uw eetkamerbank met rugleuning op maat. Wij verwerken uw wensen en kunnen u tal van voorbeelden laten zien om geïnspireerd te raken. Maak een afspraak met onze designers, dan gaan we samen aan de slag om uw wensen te verwerken in een prachtige en zeer comfortabele eetkamerbank.

Eetkamerbank hoog met wang