Flexwerkplek interieur

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatief interieur flexwerkplek

Gunstig geprijsd flexwerk interieur van hoge kwaliteit produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Tot in de laatste details monitoren wij het productieproces om enkel hoogstaande kwaliteit producten te leveren. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en korte lijnen spelen hierin een grote rol. Door onze ruime ervaring denken we ook graag mee in de ontwerpfase en voorzien we u van goede tips om uw interieur flexwerkplek zo goed mogelijk te onderhouden.

Flexwerkplek op maat

Met een flexwerkplek op maat bent u klaar voor de toekomst. Er zijn steeds meer en meer flexwerkers met allen eigen behoeften en benodigdheden. Al een compleet plan klaar voor een flexwerkplek op maat? Ook wanneer u nog geen idee heeft, kunnen wij u op weg helpen of zelfs een compleet design voor u maken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of de mogelijkheden. Bel, mail of kom langs bij één van onze showrooms!

Garantie en service interieur flexwerkplek

De beste materialen worden gebruikt in onze creaties en dit mag ook blijken uit de garantie. Zo krijgt u op een complete constructie maar liefst 10 jaar garantie. Op stoffen krijgt u daarnaast nog eens twee jaar garantie. Hierdoor bent u er zeker van dat u zo lang mogelijk kunt genieten van het hoogwaardige interieur flexwerkplek.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep