MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Flexwerkplek interieur

Gunstig geprijsd flexwerk interieur van hoge kwaliteit produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Tot in de laatste details monitoren wij het productieproces om enkel hoogstaande kwaliteit producten te leveren. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en korte lijnen spelen hierin een grote rol. Door onze ruime ervaring denken we ook graag mee in de ontwerpfase en voorzien we u van goede tips om uw interieur flexwerkplek zo goed mogelijk te onderhouden.

Bedrijfsrestaurant dinerbanken

Flexwerkplek op maat

Met een flexwerkplek op maat bent u klaar voor de toekomst. Er zijn steeds meer en meer flexwerkers met allen eigen behoeften en benodigdheden. Al een compleet plan klaar voor een flexwerkplek op maat? Ook wanneer u nog geen idee heeft, kunnen wij u op weg helpen of zelfs een compleet design voor u maken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of de mogelijkheden. Bel, mail of kom langs bij één van onze showrooms!

Garantie en service interieur flexwerkplek

De beste materialen worden gebruikt in onze creaties en dit mag ook blijken uit de garantie. Zo krijgt u op een complete constructie maar liefst 10 jaar garantie. Op stoffen krijgt u daarnaast nog eens twee jaar garantie. Hierdoor bent u er zeker van dat u zo lang mogelijk kunt genieten van het hoogwaardige interieur flexwerkplek.

Kantoorinrichting Treinbanken spreekruimte 2