MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Gebogen bank op maat

Een gebogen bank op maat is een aanwinst voor uw interieur. Als u kiest voor een meubelstuk op maat, weet u zeker dat u een bank koopt die volledig past bij uw voorkeuren en uw woonkamer. U kunt voor ieder meubelstuk op maat terecht bij Meubelmaatwerk Company, de specialist in op maat gemaakte banken, tafels en wandpanelen.

Royal Twins bank

Een voordelige gebogen bank op maat

Wie een meubelstuk op maat wil laten maken, denkt vaak dat hier een flink prijskaartje aan hangt. Zeker wanneer het een bank op maat betreft die gebogen is. De prijs die Meubelmaatwerk Company rekent voor maatwerk meubelen is echter verrassend betaalbaar. Tegelijkertijd werken wij alleen met de beste materialen zodat de kwaliteit van de op maat gemaakte meubels zeer hoog is. Wij durven daarom altijd een garantie van 2 jaar te bieden op onze materialen en zeker 10 jaar op de constructie van onze op maat gemaakte meubelstukken.

Waarom kiezen voor Meubelmaatwerk Company?

Wij noemden hierboven al de betaalbaarheid, de kwaliteit van onze maatwerk meubels en de garantietermijnen, dit zijn voor de meeste mensen doorslaggevende factoren om voor onze meubelmakerij te kiezen. Bovendien beschikken onze vakmensen over jarenlange ervaring in de meubelmakerij en werken zijn met veel passie en een oog voor detail aan unieke meubels op maat. Onze heldere communicatie en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat wij samen met u de mooiste gebogen bank op maat kunnen realiseren.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Ronde eethoekbank Boucle wit