MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Hoekbank ronde hoek

Hoekbanken kent iedereen wel. Met een hoekbank is het mogelijk om een vaak wat nutteloze hoek, toch nuttig te gebruiken. Bovendien creëert u met een hoekbank erg veel zitplaatsen. De hoekbank die u ongetwijfeld kent, bestaat meestal uit een strakke en rechte hoek. Zo krijgt u een goede vulling van de lege hoek. Het kan ook zijn dat u helemaal geen rechte hoekbank wilt, maar een hoekbank met een ronde hoek. Soms kan dit nodig zijn, omdat de architectuur van een woning of gebouw veel rondingen heeft of u vindt een hoekbank met een ronde hoek mooier om te zien.

Zithoek loungebank groot 1 1

Kies voor een bijzondere hoekbank met ronde hoek op maat

Bent u specifiek op zoek naar een hoekbank met ronde hoek? Dan zal het u opgevallen zijn dat een dergelijke bank lastig als standaardbank te verkrijgen is. Een hoekbank met ronde hoek vergt nu eenmaal wat meer ruimte en daarom is de vraag hierna minder hoog dan bij een rechte hoekbank. Kom voor uw hoekbank met ronde hoek naar Meubel Maatwerk Company. Wij maken uw hoekbank op maat. Hierbij zijn al uw wensen en eisen mogelijk. Een bepaalt model, de grootte, het gebruik van een bepaalde stoffering en uiteraard de kleur. Verder mag u er vanuit gaan dat wij de allerbeste materialen gebruiken, zodat uw bijzondere hoekbank uiterst comfortabel zit.

Een bank met een ronde hoek vindt u bij Meubel Maatwerk Company

Een bank met een ronde hoek kan voor diverse toepassingen gebruikt worden. Als een bijzondere zitbank in de woonkamer, als bank in een wachtkamer of receptie of misschien wilt u het interieur in uw kantoorruimte een boost geven? U weet zeker dat een bank met ronde hoek van Meubel Maatwerk Company een opvallend object is. Bovendien maken wij de bank geheel op maat. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Als u nog inspiratie nodig heeft, dan mag u uiteraard altijd langskomen in onze showroom in Culemborg.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Ronde eethoekbank Boucle wit