Houten eettafelbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De mooiste houten eettafelbanken op maat

Bent u op zoek naar een houten eettafelbank die u helemaal op maat is gemaakt? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We hebben in ons assortiment de mooiste banken voor u klaarstaan, die wij helemaal zelf maken in onze fabriek in IJsselstein. Het mooiste hieraan is dat wij deze banken helemaal voor u op maat maken. We hebben het dan over de afmetingen van de bank, maar ook over de stijl, kleur, stoffering en nog veel meer. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is.

Op zoek naar een perfecte houten eettafelbank?

Wij maken graag een houten eettafelbank op maat voor u. We kunnen ons voorstellen dat u een heel specifiek idee heeft van wat voor bank u in uw eetkamer neer wilt zetten. De houten eettafelbanken die wij maken zijn op vele verschillende gebieden aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Wat voor kleur bank wilt u bijvoorbeeld in uw huis hebben staan? Wilt u hier een mooie bekleding overheen hebben, of houdt u de bank liever zo naturel mogelijk? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat ze uitkomen. We zorgen er dan ook voor dat de bank precies de juiste afmetingen heeft!

Meer weten over onze houten eettafelbanken?

Een houten eettafelbank op maat maken wij heel graag voor u. We hebben dan ook een groot aantal voorbeelden van de banken die wij kunnen maken voor u klaarstaan. Neem hier eens een kijkje om te zien wat voor bank u nu eigenlijk het mooiste vindt. We raden u daarbij aan om vooral uw wensen kenbaar aan ons te maken. We passen de bank het liefst zoveel mogelijk aan uw persoonlijke wensen aan. Zo heeft u straks een prachtige bank in uw huis staan, waar u en uw gezin vele jaren van kunnen genieten.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep