MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Houten eettafelbank

Bent u op zoek naar een houten eettafelbank die u helemaal op maat is gemaakt? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We hebben in ons assortiment de mooiste banken voor u klaarstaan, die wij helemaal zelf maken in onze fabriek in IJsselstein. Het mooiste hieraan is dat wij deze banken helemaal voor u op maat maken. We hebben het dan over de afmetingen van de bank, maar ook over de stijl, kleur, stoffering en nog veel meer. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is.

Eetkamerbank hoek vintage knopen

Op zoek naar een perfecte houten eettafelbank?

Wij maken graag een houten eettafelbank op maat voor u. We kunnen ons voorstellen dat u een heel specifiek idee heeft van wat voor bank u in uw eetkamer neer wilt zetten. De houten eettafelbanken die wij maken zijn op vele verschillende gebieden aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Wat voor kleur bank wilt u bijvoorbeeld in uw huis hebben staan? Wilt u hier een mooie bekleding overheen hebben, of houdt u de bank liever zo naturel mogelijk? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat ze uitkomen. We zorgen er dan ook voor dat de bank precies de juiste afmetingen heeft!

Meer weten over onze houten eettafelbanken?

Een houten eettafelbank op maat maken wij heel graag voor u. We hebben dan ook een groot aantal voorbeelden van de banken die wij kunnen maken voor u klaarstaan. Neem hier eens een kijkje om te zien wat voor bank u nu eigenlijk het mooiste vindt. We raden u daarbij aan om vooral uw wensen kenbaar aan ons te maken. We passen de bank het liefst zoveel mogelijk aan uw persoonlijke wensen aan. Zo heeft u straks een prachtige bank in uw huis staan, waar u en uw gezin vele jaren van kunnen genieten.

Eetkamer hoekbank