MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Kantine interieur

Kantine interieur van hoge kwaliteit en met een voordelige prijs produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, korte lijnen en een heldere communicatie. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en realiseren wij in nauwe samenwerking met u een prachtig interieur voor uw kantine. Specifieke wensen vernemen we graag en uiteraard kunt u ook altijd op ons terugvallen voor vragen.

Kantine interieur op maat

Al een compleet plan klaar voor kantine interieur op maat? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op. Weet u het echter nog niet helemaal zeker? Kom dan gerust eens langs of bel of mail ons. Uw wensen worden dan inzichtelijk gemaakt en van daaruit kunnen wij meedenken richting het uiteindelijke ontwerp. Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een kantine interieur op maat samen te stellen.

Garantie en service interieur kantine

Allereerst is goed onderhoud uiteraard nodig voor het behouden van de uitmuntende kwaliteit en het mooi blijven van de producten. Hierin voorzien wij u van de nodige tips. De garantie is, net als de producten, subliem. Maar liefst tien jaar garantie op de complete constructie en twee jaar op gebruikte stoffen. Altijd zeker van een mooi product dat lang dienst zal doen.

Bedrijsrestaurant dinerbanken