Kantine interieur

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Hoogstaand interieur kantine

Kantine interieur van hoge kwaliteit en met een voordelige prijs produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, korte lijnen en een heldere communicatie. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en realiseren wij in nauwe samenwerking met u een prachtig interieur voor uw kantine. Specifieke wensen vernemen we graag en uiteraard kunt u ook altijd op ons terugvallen voor vragen.

Kantine interieur op maat

Al een compleet plan klaar voor kantine interieur op maat? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op. Weet u het echter nog niet helemaal zeker? Kom dan gerust eens langs of bel of mail ons. Uw wensen worden dan inzichtelijk gemaakt en van daaruit kunnen wij meedenken richting het uiteindelijke ontwerp. Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een kantine interieur op maat samen te stellen.

Garantie en service interieur kantine

Allereerst is goed onderhoud uiteraard nodig voor het behouden van de uitmuntende kwaliteit en het mooi blijven van de producten. Hierin voorzien wij u van de nodige tips. De garantie is, net als de producten, subliem. Maar liefst tien jaar garantie op de complete constructie en twee jaar op gebruikte stoffen. Altijd zeker van een mooi product dat lang dienst zal doen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep