MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Keuken zitbank

Bent u op zoek naar een keuken zitbank? Het kan lastig zijn om een keuken zitbank te vinden die exact aan uw wensen voldoet. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een bijzonder interieur heeft of als u een keuken zitbank op een bijzondere locatie wilt plaatsen. Het is voor te stellen, dat u in een horecazaak een opvallende keuken zitbank wilt en die matcht met de stijl van het interieur. De enige wijze waarop u dit kunt realiseren, is door te kiezen voor een op maat gemaakte keuken zitbank. Geen enkele standaard aan te kopen keuken zitbank kan op tegen een zitbank die uzelf heeft laten ontwerpen.

Bedrijsrestaurant dinerbanken recht

Unieke keukenzitbanken van hoogwaardige kwaliteit

Heeft u specifieke wensen omtrent keukenzitbanken? Zoekt u keukenzitbanken in een ronde vorm, in een hoekvorm of een U-vrom? Wilt u een klassiek design, modern of met een bijzondere rugleuning? Voor al uw wensen doet er goed aan om contact met Meubel Maatwerk Company op te nemen. Wij zijn al jaren de specialist voor op maat gemaakte zitmeubelen. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Welke wensen en eisen u ook heeft, wij kunnen het realiseren. Ook voor het ontwerp van uw keuken zitbank, maken wij gebruik van de beste materialen. Denk aan beukenhout voor de constructie en comfortabel zittend koudschuim. Naast een spectaculair design, garanderen wij altijd het allerhoogste comfort.

Kom naar Meubel Maatwerk Company voor een keuken zitbank op maat

Meubel Maatwerk Company heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in diverse zakelijke projecten voor het maken van zitmeubelen op maat. In menig ontvangstruimte, wachtkamer, kantoorpand, zorginstelling en horecazaak staat een keuken zitbank op maat, die wij ontworpen hebben. Wanneer u als particulier een bijzondere zitbank in uw keuken of woonkamer wilt, dan mag u ook contact met onze ontwerpers opnemen. U kunt een offerte aanvragen via onze website, maar u mag ook een afspraak maken om uw wensen te bespreken of om onze showroom te bekijken.

Eetkamerbank hoek vintage knopen