MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Keukenbank met rugleuning

Denkt u aan een keukenbank, dan ziet u misschien nog de klassieke houten banken voor u die niet echt comfortabel zitten? Een dergelijke bank kan leuk zijn in specifieke gevallen, maar tijden veranderen. Een keukenbank kan ook een comfortabele zitbank zijn, waar u urenlang op kunt zitten met vrienden of familie voor een gezellig samenzijn of voor zakelijke doeleinden. Bij een keukenbank met rugleuning, zijn er met de rugleuning veel mogelijkheden om te komen tot een opvallend ontwerp. Uiteraard gaat dit dan niet om een standaard keukenbank met rugleuning die u in een meubelwinkel koopt, maar om een uniek ontwerp van Meubel Maatwerk Company.

Bedrijsrestaurant dinerbanken recht

Wat zijn de mogelijkheden met keukenbanken met rugleuningen?

De mogelijkheden zijn groot met keukenbanken met rugleuningen die u door Meubel Maatwerk Company laat ontwerpen en maken. De meeste bedrijven en particulieren die zich tot ons wenden voor keukenbanken met rugleuningen, kunnen geen standaard keukenbank vinden die aan hun wensen voldoet of in hun interieur past. Bij ons is vrijwel alles mogelijk. Zo is een hoge rugleuning echt een blikvanger. Het is zelfs mogelijk om de rugleuning tot het plafond te laten lopen, waardoor deze ook dienst doet als een akoestisch wandpaneel. Welk ontwerp u ook wenst, wij gebruiken altijd de beste materialen, hebben een grote keuze uit stoffering en maken alles zelf in onze eigen fabriek in Culemborg.

Laat uw keukenbank met rugleuning op maat maken

Wilt u een keukenbank met rugleuning om maat? Met een op maat gemaakte keukenbank, zorg u voor een blikvanger in uw horecabedrijf, bedrijfskantine of thuis in de keuken. Hiervoor kunt u terecht bij Meubel Maatwerk Company. Er is erg veel mogelijk, vooral als dit een opvallende rugleuning betreft. Hierin komt ons vakmanschap naar voren. Wij zorgen ervoor dat uw keukenbank volledig integreert in uw interieur en aan uw wensen voldoet. Wilt u voorbeelden zien om inspiratie op te doen? Maak een afspraak om onze showroom te bezichtigen, dan leggen wij u graag onze werkwijze uit.

Eetkamer hoekbank