MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Keukenhoekbank

Het voordeel van een keukenhoekbank, is dat u deze plaatst rondom de tafel. Aan meerdere kanten van de tafel kunnen gasten plaatsnemen op een keukenhoekbank en hierdoor kunt u veel meer gasten kwijt dan wanneer u stoelen gebruikt. Een keukenhoekbank kan wat meer ruimte innemen. Dit hoeft geen ramp te zijn, als u een bank heeft die optimaal comfortabel zit en ook betreffende het design volledig aan uw wensen voldoet. Daar ontbreekt het wel eens aan als u kiest voor een standaard keukenhoekbank uit de meubelwinkel. Een keukenhoekbank die op maat is gemaakt en waarin uw wensen zijn verwerkt, is de beste keuze die u kunt maken.

Bedrijsrestaurant dinerbanken recht

Keukenhoekbanken die exclusiviteit uitstralen

Uiteraard krijgt u het het beste, als u kiest om keukenhoekbanken op maat te laten maken door Meubel Maatwerk Company. Als experts in maatwerkbouw voor zitmeubelen, kunnen wij uw keukenhoekbank op maat maken. Wij hebben hier veel ervaring mee en bouwen niet alleen uw keukenhoekbank in onze eigen fabriek, het ontwerpen is nog belangrijker. Geef ons uw wensen door of vraag ons of wij ideeën hebben. Wanneer u wel iets bijzonders wilt voor uw keukenhoekbank, maar u heeft geen inspiratie? Wij kunnen u meer dan voldoende ontwerpen laten zien en ongetwijfeld krijgt u hierdoor nieuwe ideeën. Uiteraard maken wij uw keukenhoekbank van de beste materialen. Hiermee krijgt u een stevige keukenhoek én met een zeer hoog zitcomfort.

Een keukenhoekbank op maat van Meubel Maatwerk Company

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Meubel Maatwerk Company terecht voor een keukenhoekbank op maat. Het maken van zitmeubels van exclusieve kwaliteit, is onze passie. Van restaurant, bedrijfskantine tot eetkamer, wij realiseren graag uw keukenhoekbank. Bent u al benieuwd hoeveel een keukenhoekbank op maat voor u gaat kosten? Of wilt u meer weten over ons bedrijf of dienstverlening? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging in onze showroom.

Eetkamer hoekbank