MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Lounge bankstellen

Bankstellen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Een bankstel kunt u geheel bij uw interieur laten passen. Erg populair zijn de lounge bankstellen. Lounge bankstellen zijn bankstellen met de mogelijkheid om te loungen, oftewel om op de bank te liggen. Doorgaans is een lounge bankstel een hoekbank. De ene zijde is het zitgedeelte en de andere aansluitende zijde is het gedeelte om op te liggen. Lounge bankstellen zijn daarom ideale banken voor een thuissituatie, om met het hele gezin op te zitten of te liggen. Een lounge bankstel staat altijd garant voor een ontspannende avond.

Horeca loungebanken

Welk soort bankstel met lounge kiest u?

Heeft u een bijzondere inrichting of is uw woonkamer op een bijzondere wijze ingedeeld, zodat u een speciale bankstel met lounge wilt aanschaffen? Misschien kunt u geen bankstel met lounge vinden die matcht met uw interieur of heeft u een bankstel met specifieke afmetingen nodig? Als u in de reguliere meubelhandel uw bankstel met lounge niet kunt vinden, neem dan eens contact op met Meubel Maatwerk Company. Wij weten zeker dat u bij ons uw favoriete bankstel met lounge vindt. En als u de geschikte bank bij ons ook niet vindt, dan laat u er toch één op maat maken door ons? Dit is namelijk ons specialisme, wij maken uw bankstel met lounge geheel volgens uw wensen.

Een bankstel met lounge op maat bij Meubel Maatwerk Company

De vakmensen van Meubel Maatwerk Company hebben ruim 30 jaar ervaring in het maken van meubilair. Ook uw bankstel met lounge op maat kunnen wij voor u maken. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige materialen. Uw bankstel gaat daarom lang mee u is zeer comfortabel om op te zitten én te liggen. De afmetingen, het design, het model en de stoffering, u mag dit allemaal zelf bepalen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bankstel met lounge op maat? Neem contact met ons op of bezoek in Culemborg onze showroom.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Zithoek