MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Loungebank Utrecht

Bent u voor uw huis op zoek naar een mooie nieuwe loungebank? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de banken die wij voor u kunnen maken. Bij ons koopt u niet standaard een bank die wij al voor u klaar hebben staan. U bepaalt bij ons helemaal zelf hoe uw nieuwe bank er uit moet komen te zien. Als wij een loungebank voor Utrecht maken nemen wij de wensen van onze klanten uiteraard mee. Zo zorgen wij ervoor dat u een bank krijgt die perfect in uw inrichting past. Meubelmaatwerk Company gaat graag voor u aan de slag met de productie van een nieuwe bank.

Royal Twins bank

Een loungebank op maat voor Utrecht

Wellicht bent u al heel wat meubelwinkels afgelopen om daar een winkel te vinden die helemaal op uw wensen aansluit. De kans is dat best aanwezig dat u banken bent tegengekomen die u wel leuk vond, maar waar u niet helemaal de klik mee had. Het is dan beter om eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company, waar u altijd een bank krijgt die helemaal op uw wensen is afgestemd. We maken de mooiste loungebanken voor Utrecht en omstreken, waarbij u uzelf geen zorgen hoeft te maken of de bank in kwestie wel helemaal bij uw inrichting past. U bepaalt namelijk zelf niet alleen de maat van de bank, maar ook de stijl en de kleur.

Meer weten over onze loungebank op maat voor Utrecht

Kom gewoon eens kijken op onze website om hier te zien wat voor banken wij voor u kunnen maken. U kunt ook altijd even binnenlopen bij onze showroom in IJsselstein, waar wij de banken ook voor u maken. Elke bank die wij leveren is gemaakt door onze eigen vakmensen, die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van loungebanken. Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen! U bent dan straks helemaal op de hoogte van de loungebanken in Utrecht die wij u kunnen leveren.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Moderne Lounge elementenbank chaise longue