Meubelwinkel Hengelo

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De meubelwinkels voor Hengelo

Bent u op zoek naar een meubelwinkel in Hengelo waar u meubels kunt vinden die er helemaal perfect uitzien? Meubels die niet alleen heel mooi zijn, maar die ook stevig en goed gemaakt zijn? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company, Bij ons bedrijf werken meubelmakers die als geen ander weten hoe een mooi meubel in elkaar gezet moet worden. Experts op het gebied van meubels maken die graag ook eens voor u aan de slag gaan. In onze meubelwinkel in Hengelo hebben wij modellen voor u klaarstaan, waar u dan zelf weer aanpassingen op kunt maken.

Meubelwinkels in Hengelo

Er zijn heel wat meubelwinkels in Hengelo te vinden, maar we durven wel te zeggen dat wij tussen deze winkels een unieke plek innemen. We hebben namelijk meubels klaarstaan die u verder helemaal aan uw wens aan kunt laten passen door ons. Ziet u bijvoorbeeld een meubel dat bij uw smaak aansluit, maar bevalt de kleur niet helemaal? Dan maken wij dit meubel met een andere bekleding voor u. Maar we kunnen ook het formaat van het meubel aanpassen, als dit bijvoorbeeld niet past in uw interieur. We nemen in onze meubelwinkel in Hengelo graag de mogelijkheden die we te bieden hebben eens met u door.

De mooiste meubelen van Hengelo

Als u in Hengelo een meubelwinkel zoekt, dan raden wij u aan om gewoon eens bij ons binnen te lopen. We hebben niet alleen maar mooie meubels, maar bieden ook nog eens de mogelijkheid om deze helemaal aan uw persoonlijke wensen aan te laten passen. Zo heeft u straks meubelen die er helemaal zo uitzien als u had gewenst. Wilt u hier meer over weten? Dan nodigen wij u van harte uit om eens contact met ons op te nemen. U kunt natuurlijk ook altijd een keer bij ons binnenlopen om uw wensen met ons door te nemen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op