MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Meubelzaak Culemborg

U bent op zoek naar meubels in Culemborg? Dan bent u bij Meubelmaatwerk Company van harte welkom. Zoals onze naam eigenlijk al impliceert verkopen wij niet zomaar meubelen. Wij maken meubelen namelijk helemaal op maat voor u, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze meubelen van de beste materialen worden gemaakt. Heeft u een meubelstuk in ons assortiment zien staan dat u mooi vindt, maar waar u bijvoorbeeld kleur of bekleding van aan wilt passen? Dat is bij onze meubelzaak in Culemborg allemaal mogelijk. Dit maakt ons uniek tussen de verschillende meubelzaken die Culemborg rijk is.

Moderne Lounge elementenbank chaise longue

Meubelzaken in Culemborg

Het nadeel van de meeste meubelzaken is het feit dat de meubels die daar staan niet in andere uitvoeringen te krijgen zijn. Als u een meubel ziet dat net te groot is, of te hoog of waar wat anders mis mee is, dan is daar eigenlijk niks aan te doen. Bij Meubelmaatwerk Company is dat een ander verhaal. Wij hebben namelijk mensen in dienst die alles weten van het maken van meubelen. De modellen meubels die wij in onze meubelzaak in Culemborg hebben staan zijn dan ook eigenlijk voorbeelden van wat wij voor u kunnen maken. U kunt hier altijd eenvoudig een aanpassing op laten maken.

Meer weten over onze meubelzaak in Culemborg?

Als u meer wilt weten over onze meubelzaak, of over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan nodigen wij u van harte uit om eens bij ons langs te komen. We hebben de mooiste meubelen voor u klaarstaan. We nemen graag met u door wat u nu precies mooi vindt en hoe wij een bepaald meubel voor u nog beter geschikt kunnen maken. Zo heeft u straks een meubelstuk dat helemaal aan uw wensen is aangepast. Meubelen die perfect op maat zijn en die er in uw interieur prachtig uit zullen zien.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Bedrijsrestaurant dinerbanken recht