Meubelzaak Hengelo

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De meubelzaak voor Hengelo

U bent op zoek naar meubels in Hengelo? Dan bent u bij Meubelmaatwerk Company van harte welkom. Zoals onze naam eigenlijk al impliceert verkopen wij niet zomaar meubelen. Wij maken meubelen namelijk helemaal op maat voor u, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze meubelen van de beste materialen worden gemaakt. Heeft u een meubelstuk in ons assortiment zien staan dat u mooi vindt, maar waar u bijvoorbeeld kleur of bekleding van aan wilt passen? Dat is bij onze meubelzaak in Hengelo allemaal mogelijk. Dit maakt ons uniek tussen de verschillende meubelzaken die Hengelo rijk is.

Meubelzaken in Hengelo

Het nadeel van de meeste meubelzaken is het feit dat de meubels die daar staan niet in andere uitvoeringen te krijgen zijn. Als u een meubel ziet dat net te groot is, of te hoog of waar wat anders mis mee is, dan is daar eigenlijk niks aan te doen. Bij Meubelmaatwerk Company is dat een ander verhaal. Wij hebben namelijk mensen in dienst die alles weten van het maken van meubelen. De modellen meubels die wij in onze meubelzaak in Hengelo hebben staan zijn dan ook eigenlijk voorbeelden van wat wij voor u kunnen maken. U kunt hier altijd eenvoudig een aanpassing op laten maken.

Meer weten over onze meubelzaak in Hengelo?

Als u meer wilt weten over onze meubelzaak, of over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan nodigen wij u van harte uit om eens bij ons langs te komen. We hebben de mooiste meubelen voor u klaarstaan. We nemen graag met u door wat u nu precies mooi vindt en hoe wij een bepaald meubel voor u nog beter geschikt kunnen maken. Zo heeft u straks een meubelstuk dat helemaal aan uw wensen is aangepast. Meubelen die perfect op maat zijn en die er in uw interieur prachtig uit zullen zien!

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op