MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Modulaire bank

Bent u op zoek naar een modulaire bank voor in uw woonkamer? Neem eens een kijkje bij Meubelmaatwerk Company, bij ons zit u goed. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Culemborg. We hebben een ruime keuze uit meubelstoffering van gerenommeerde merken en onderhoudsvriendelijk materialen. Wij zijn experts op het gebied van op maat gemaakte meubelen. U vindt in ons assortiment een ruim aanbod aan onder andere banken, tafels en stoelen die wij voor u graag op maat maken. Zo ook een modulaire bank. Deze bank bestaat uit losse elementen die je aan elkaar kunt koppelen. Hierdoor kunt u op een eenvoudige manier nieuwe opstellingen maken in uw interieur. Een modulaire bank is een prachtige blikvanger in uw leefruimte. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden van zitcomfort en uitstraling en maken voor u een passende offerte.

Hoek elementenbank

Modulaire banken op maat

Meubelmaatwerk Company maakt modulaire banken op elk gewenste maatvoering. Heeft u nog geen idee wat u graag zou willen? Geen zorgen, wij adviseren u in dit gehele proces. U kunt bij Meubelmaatwerk Company terecht voor vrijblijvend advies en een offerte. In Culemborg produceren wij meubels tegen scherpe prijzen. Wij maken graag meubels waar u een lange tijd van kunt genieten.

Meubelmaatwerk Company

Bij Meubelmaatwerk Company streven we naar de hoogste kwaliteit en hebben hierbij oog voor de kleinste details. U kunt bij ons terecht wanneer u precies weet wat u zoekt of wanneer u juist nog inspiratie aan het opdoen bent. Meubelmaatwerk Company beschikt over de ervaring die nodig is om u door het gehele proces te begeleiden. Onze werknemers werken met een passie voor het vak om zo tot een mooie bank modulair te komen. Bij ons staat persoonlijke aandacht en heldere communicatie centraal. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Culemborg.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Elementenbank voor personeelsruimt