MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Muurbank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit muurbanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Korte lijnen, persoonlijke aandacht en passie voor het vak maken dat wij mooie en vooral kwalitatief goede muurbanken produceren. Door de goede kwaliteit kunnen we uiteraard ook goede garantievoorwaarden bieden. Doordat het hele productieproces in eigen beheer is, is het mogelijk om alles naar wens aan te passen.

Eethoek op maat

Muurbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een muurbank op maat? Wij denken graag met u mee wanneer dit nog niet zo is. Indien dit al wel zo is, kunt u uiteraard vrijblijvend een offerte op maat aanvragen voor een muurbank op maat. Uiteraard is dit ook te combineren met onze andere producten. Hiervoor neemt u telefonisch of per mail contact met ons op. Naast de webshop hebben wij ook twee showrooms waar u van harte welkom bent. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een muurbank op maat samen te stellen.

Garantie en service muurbanken

Om uw muurbank zo lang als mogelijk goed te houden voorzien wij u allereerst van heldere informatie over het onderhoud. Zo kan uw muurbank in vele gevallen decennia lang meegaan. Onverhoopt toch problemen met een aangeschafte muurbank? Alle muurbanken worden geleverd met 10 jaar garantie op de gehele constructie. Op de stoffen heeft u daarnaast twee jaar garantie.

Eetkamerbank hoek vintage knopen