Muurbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve muurbank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit muurbanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Korte lijnen, persoonlijke aandacht en passie voor het vak maken dat wij mooie en vooral kwalitatief goede muurbanken produceren. Door de goede kwaliteit kunnen we uiteraard ook goede garantievoorwaarden bieden. Doordat het hele productieproces in eigen beheer is, is het mogelijk om alles naar wens aan te passen.

Muurbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een muurbank op maat? Wij denken graag met u mee wanneer dit nog niet zo is. Indien dit al wel zo is, kunt u uiteraard vrijblijvend een offerte op maat aanvragen voor een muurbank op maat. Uiteraard is dit ook te combineren met onze andere producten. Hiervoor neemt u telefonisch of per mail contact met ons op. Naast de webshop hebben wij ook twee showrooms waar u van harte welkom bent. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een muurbank op maat samen te stellen.

Garantie en service muurbanken

Om uw muurbank zo lang als mogelijk goed te houden voorzien wij u allereerst van heldere informatie over het onderhoud. Zo kan uw muurbank in vele gevallen decennia lang meegaan. Onverhoopt toch problemen met een aangeschafte muurbank? Alle muurbanken worden geleverd met 10 jaar garantie op de gehele constructie. Op de stoffen heeft u daarnaast twee jaar garantie.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep

Eetkamerbanken,Eetkamerbank,eetbank,dinerbank,loungebank,zitbank,wandbank,keukenbank,horecabank,rechte bank,lange bank,muurbank,