MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Polyurea meubilair

Bij Meubelmaatwerk omarmen we Polyurea, ook wel polycoat genoemd, als essentiële componenten voor het vervaardigen van hoogwaardig meubilair op maat. Of het nu gaat om projectinrichters, horecabedrijven, ontwerpers of andere bedrijven, onze polycoat meubels bieden een ongeëvenaarde combinatie van duurzaamheid, stijl en functionaliteit.

We streven ernaar om meubels te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle meerwaarde bieden aan elke ruimte. Van strakke en moderne ontwerpen tot meer traditionele en rustieke stijlen, doordat wij al onze polycoat meubels op maat worden gemaakt, is het mogelijk om aan diverse smaken en behoeften te voldoen.

Door onze passie voor vakmanschap en toewijding aan kwaliteit streven we ernaar om meubels te produceren die niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar deze overtreffen. Bij Meubelmaatwerk geloven we in het creëren van unieke oplossingen voor onze klanten, waarbij hun visie tot leven komt in elk stuk dat we maken. Met Polyurea als onze partner in creativiteit, streven we ernaar om meubels te maken die de tand des tijds doorstaan en de ruimtes waarin ze staan verrijken met stijl en functionaliteit

Leerplein concentratieplekken

Wat is Polyurea coating?

Polyurea coating is een harde, kunststof beschermlaag die meubels omhult en ze bestand maakt tegen allerlei soorten schade. Deze coating ontstaat door de reactie van twee chemicaliën die samenkomen en een sterke, flexibele laag vormen. Het resultaat is een ondoordringbare barrière die meubels beschermt tegen krassen, vlekken en de effecten van weer en wind. Met Polyurea coating blijven meubels er niet alleen mooi uitzien, maar gaan ze ook veel langer mee, zowel binnen als buiten.

Buitenmeubels met Polyurea coating

Onze buitenmeubels met Polyurea coating zijn speciaal ontworpen om te weerstaan aan de meest uitdagende buitenomstandigheden. Of het nu de brandende zon, stromende regen, dikke sneeuw of krachtige wind is, onze polycoat buitenmeubels behouden moeiteloos hun glans en stevigheid, seizoen na seizoen. Van elegante terrasstoelen tot luxueuze loungebanken, ons diverse assortiment biedt een ruime keuze aan stijlen en designs die perfect harmoniëren met elke buitenruimte. Dankzij de duurzame Polyurea coating blijven onze buitenmeubels onaangetast door weersinvloeden, waardoor u keer op keer kunt genieten van comfort en stijl in uw buitenleven. Kies voor onze polycoat buitenmeubels en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek voor vele jaren buitenplezier.

Neem contact op met voor polycoat maatwerk

Bij Meubelmaatwerk streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen met hoogwaardig polycoat meubilair. Of u nu op zoek bent naar individueel polycoat maatwerk of een grootschalig project wilt realiseren, wij staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en ontdek hoe ons polycoat maatwerk uw ruimte kan transformeren.