MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Polyurea meubel

Wanneer u goede kwaliteit meubels koopt, wilt u ook dat uw meubels sterk zijn en lang mee kunnen. Dit geldt helemaal voor stoelen en banken. U heeft de keuze uit diverse soorten stofferingen, maar de ene stoffering is de andere niet. Een stoffen bank of stoel kan bij een slechte of matige kwaliteit al snel slijten. Vlekken maken de stof minder mooi omdat ze niet gemakkelijk te verwijderen zijn. Leder is een goede stofferig voor uw bank of stoel, maar kan door de jaren heen ook beschadigd raken. Met een polyurea meubel heeft u van slijtage en vlekken geen last meer.

Polycoat Maatwerk Trapelementen

Wat zijn polyurea meubels?

Polyurea meubels zijn meubels die bedekt zijn met een speciale coating, ook wel polyurea genoemd. Polyurea is een harde kunststof coating, waarmee u onverwoestbare meubels krijgt. Niet alleen voor particulier gebruik zijn polyurea meubels heel geschikt, zeker ook voor het bedrijfsleven. Denkt u aan horecazaken waar intensief gebruik wordt gemaakt van meubilair. Het materiaal is geschikt voor zowel meubels binnen als buiten, het is waterbestendig en blijft ondanks het harde kunststof toch flexibel en veerkrachtig. Polyurea is in diverse kleuren verkrijgbaar en uitermate goed schoon te houden, ook met chemische middelen. Wanneer u dus sterke en slijtvaste meubels zoekt, dan is de keuze snel gemaakt. Met polyurea meubels heeft u hét alternatief voor snel slijtende stoffering gevonden.

Polyurea meubilair bij Meubelmaatwerk Company

Zoekt u meubels op maat voor uw instelling of onderneming? Dan kan Meubelmaatwerk Company u helpen. Wij ontwerpen in samenspraak met u uw meubels op maat en wanneer u wenst kunnen wij uw gehele interieur ontwerpen. Is het een wens van u om lang van uw meubilair te genieten? Dan bieden wij u polyurea meubilair aan. In principe is polyurea voor veel toepassingen bruikbaar, ook wanneer u oud meubilair van een nieuwe stoffering wilt voorzien. Uw oude meubels zien er na een behandeling met polyurea weer gloednieuw uit.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Projectinrichting Polycoat Maatwerk Ronde banken