Preventiescherm

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Preventiescherm

In tijden zoals deze, waarin het Coronavirus ervoor heeft gezorgd dat we anders moeten gaan leven, is een preventiescherm geen overbodige luxe. Het originele doel van dergelijke preventieschermen was om de hygiëne op kantoor te vergroten. Maar ook in verschillende soorten winkels waren dergelijke schermen bedoeld om een goede hygiëne te waarborgen. Inmiddels kunt u er ook voor kiezen om een speciaal Corona preventiescherm te kopen.

Betere hygiënebescherming dankzij een preventiescherm

Via onze site vindt u diverse soorten schermen die u kunnen helpen om de hygiëne te waarborgen. Ten eerste kunt u deze schermen inzetten op het kantoor. Dergelijke schermen zijn een goede manier om de verspreiding van virussen tegen te gaan, en bovendien dragen ze bij aan het waarborgen van de anderhalve meter afstand die we allen aan moeten houden. Zo voorkomt u verspreiding van het virus op de werkvloer.

Daarnaast wordt dit type scherm geregeld ingezet in de winkel. Dit gebeurde al voordat het Coronavirus in Nederland arriveerde. Denk aan diverse soorten winkels waar displays gebruikt worden om producten en voedsel te tonen, zoals bijvoorbeeld bij een bakker. Dergelijke schermen verhoogden de hygiëne binnen een winkel. In deze tijden gaan ze tevens de verspreiding van druppels tegen die ontstaan bij het ademen, hoesten en niezen.

De voordelen van een preventiescherm

Dergelijke schermen hebben als voornaamste doel om een hoge standaard qua hygiëne te handhaven. Maar er gaan meer voordelen gepaard met deze soort schermen. Ten eerste kunnen ze zo opgesteld worden dat ze weinig ruimte in beslag nemen. Daarnaast kunnen ze op vele manieren bevestigd worden. Openingen, om zo dingen aan te kunnen geven, zijn mogelijk. Deze schermen blijven goed vastzitten en schuiven niet zomaar weg. Daarnaast heeft u de keuze uit meerdere soorten materialen. Ook qua afmetingen en kleuren heeft u de keuze. Daarom kiest u voor de schermen uit onze webshop.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op