MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Projectmeubilair

Bent u actief als projectinrichter? Dan bent u voor uw projecten regelmatig op zoek naar het juiste projectmeubilair. Nu is projectmeubilair een redelijk breed begrip. Er kan van alles onder projectmeubilair vallen, van stoelen, kasten tot tafels. Vaak is een belangrijk kenmerk van projectmeubilair, dat het meubilair functioneel is, maar toch ook onder design kan vallen. Design en functionaliteit komt bij projectmeubilair vaak samen. Omdat het bij projectinrichting regelmatig bedrijfsinrichtingen betreft, moet de kwaliteit uitzonderlijk hoog zijn. Als meubilair intensief gebruikt wordt, wilt u niet dat uw klant al snel een klacht in dient wegens de slechte kwaliteit.

Projectinrichting treinbanken spreekruimte

Design meubilair voor projecten van hoogwaardige kwaliteit

Een probleem waar u als projectinrichter wel eens tegenaan loopt, is een klant die het meubilair in één bepaalde stijl, design of kleur wil. Het meubilair moet opgaan in het interieur. Ongetwijfeld weet u dat u hiervoor meestal niet terecht kunt in de reguliere meubelhandel. Al snel wordt er dan nagedacht over meubilair voor projecten die hier speciaal voor gemaakt worden. Als u hiervoor een goede en betrouwbare producent en leverancier zoekt, neem dan eens contact op met Meubel Maatwerk Company. Aan onze bedrijfsnaam kunt al zien dat wij maatwerk leveren, ook voor uw projectmeubilair. Ondanks uw wensen omtrent uw meubilair, verliezen wij nooit de kwaliteit uit het oog.

Bestel uw projectmeubilair op maat bij Meubel Maatwerk Company

Als u voor uw projectinrichting op zoek bent naar projectmeubilair op maat, dan doet u er goed aan om contact op te nemen met Meubel Maatwerk Company. Graag gaan wij met u rondom de tafel om de wensen rondom uw project te bespreken. Er is erg veel mogelijk, maak een schets of heeft u al een tekening? Wij kunnen dit voor u visualiseren in een mooi 3D beeld, zodat u direct het resultaat ziet. Wilt u meer weten over wat wij voor uw projectinrichting kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact op of maak direct een afspraak.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Projectinrichting scholen treinbanken