MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Ronde eetbanken

U bent op zoek naar een mooie bank om thuis neer te zetten? Of heeft u een horecagelegenheid waarbij u uw gasten de kans wil geven om op een unieke manier van hun eten te genieten? Bij Meubelmaatwerk Company maken we graag een prachtig meubelstuk op maat voor u. We produceren ronde eetbanken die we helemaal naar wens voor u produceren. U kunt hierbij kiezen voor een kleur en formaat, maar ook voor de gebruikte bekleding en meer. Heeft u een idee voor een ronde eetbank in uw hoofd en wilt u graag dat wij dit idee voor u uitwerken? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even contact met ons op te nemen.

Ronde eethoekbank Boucle wit

Ronde eetbanken uit eigen fabriek

Bij Meubelmaatwerk Company werken mensen die een echte passie hebben voor de productie van ronde eetbanken. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u inspiratie op wilt doen voor de bank die voor u mogen maken. Met een ronde eetbank heeft u wel een echte eyecatcher in huis. Het is een prachtig meubelstuk waar iedereen wel op wil zitten om te eten! Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft op het gebied van ronde eetbanken? Neem dan gewoon even contact met ons op. We bespreken dan samen met u wat er allemaal mogelijk is en hoe u wilt dat uw bank er straks precies uit komt te zien.

Een ronde eetbank op maat laten maken

Als u een ronde eetbank zoekt voor in uw huis of horecagelegenheid, dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. Als u bij ons een bank laat maken, dan wordt hieraan gewerkt door mensen met een echte passie voor meubels. U krijgt bij ons tien jaar garantie op de constructie van de meubelen, daarnaast ook twee jaar garantie op het gebruikte materiaal.

Ronde Eetkamerbank Kunstleder