MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Ronde elementen bank

In veel openbare ruimtes, wachtkamers of kantoorpanden, ziet u wel eens een elementenbank. Een elementen bank bestaat uit elementen, waardoor u een modulaire bank heeft. De elementen kunt u tegen elkaar schuiven of weghalen om de bank groter of kleiner te maken. Met elementen is het ook gemakkelijk om meerdere kleine banken te creëren. In de meeste geval zijn elementen rechthoekig of vierkant voor een bank met een rechte belijning. Maar wilt u een bank samenstellen met ronde vormen? Dan moet u kiezen voor een ronde elementen bank. Hierdoor zijn weer heel andere creaties mogelijk en brengt u zachte ronde belijningen in uw ruimte aan.

Projectinrichting Polycoat Maatwerk Ronde banken

Hoe komt u aan een elementen bank in het rond?

De aanschaf van een elementen bank is altijd wat lastiger dan een reguliere vaste bank. Elementen banken worden vooral voor zakelijk gebruik aangeschaft en hiervoor moet u bij de specifieke vakhandel zijn. Een elementen bank in het rond is helemaal bijzonder, zodat u deze niet snel vindt. En dan nog moet u afwachten of de bank in de gewenste stijl is. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een ronde elementenbank op maat. Dit kan bij Meubel Maatwerk Company. Wij hebben voor veel projectinrichtingen al elementenbanken gemaakt, waaronder in ronde vormen. Hierdoor krijgt u altijd de bank die betreffende het design geheel bij u past.

Een ronde elementenbank op maat van Meubel Maatwerk Company

Wilt u voor uw kantoorpand, wachtruimte of aula een mooie ronde elementenbank op maat? Schakel hiervoor Meubel Maatwerk Company in. Met onze ervaring, krijgt u een robuuste en mooie ronde elementen bank in de gewenste stijl. De elementen worden gemaakt van uiterst stevig materiaal, we geven zelfs 10 jaar garantie op de constructie. Verder heeft u alle keuzemogelijkheden om de ronde elementenbank naar eigen wens samen te stellen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een ronde elementenbank op maat in uw bedrijfsruimte? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Basisonderwijs speelelementen