MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Ronde lounge banken

U bent op zoek naar een ronde lounge bank voor thuis, of in uw horeca gelegenheid? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal mogelijkheden voor u klaarstaan. We kunnen praktisch elk meubel voor u maken dat u maar kunt bedenken. Ook voor ronde lounge banken draaien we onze hand niet om. We gebruiken bij het maken van onze meubelen altijd de beste materialen, zodat u er op kunt rekenen dat u hier lange tijd van kunt genieten. U krijgt bij ons altijd tien jaar garantie op de constructie, twee jaar op het gebruikte materiaal.

Comforta Loungebank

Een ronde lounge bank op maat laten maken

Bij Meubelmaatwerk Company zorgen we er graag voor dat u een meubelstuk krijgt dat helemaal is zoals u dat wilt. We gaan dan ook graag eens met u om tafel zitten om samen te bekijken hoe die ronde lounge bank er precies uit moet komen te zien. Wat voor bekleding wilt u op uw bank? Welke kleur? En hoe groot wilt u de bank precies hebben? We gaan graag eens voor u bekijken wat er allemaal mogelijk is. Nadat we samen een plan hebben gemaakt gaan we dan voor u aan de slag, om er voor te zorgen dat u straks de perfecte bank heeft staan.

Meer weten over onze ronde lounge banken?

Voor een ronde lounge bank op maat bent u bij Meubelmaatwerk Company altijd aan het juiste adres. We zorgen er graag voor dat u straks een prachtige bank in uw huis of horecagelegenheid heeft staan waar iedereen met plezier op zit. Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak te maken, waarbij we dan alle mogelijkheden met u doornemen. Bij Meubelmaatwerk Company werken we met passie en aandacht om ervoor te zorgen dat u straks de mooiste meubelen heeft staan!

Ronde eethoekbank Boucle wit