Ronde lounge banken

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De mooiste ronde lounge banken

U bent op zoek naar een ronde lounge bank voor thuis, of in uw horeca gelegenheid? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal mogelijkheden voor u klaarstaan. We kunnen praktisch elk meubel voor u maken dat u maar kunt bedenken. Ook voor ronde lounge banken draaien we onze hand niet om. We gebruiken bij het maken van onze meubelen altijd de beste materialen, zodat u er op kunt rekenen dat u hier lange tijd van kunt genieten. U krijgt bij ons altijd tien jaar garantie op de constructie, twee jaar op het gebruikte materiaal.

Een ronde lounge bank op maat laten maken

Bij Meubelmaatwerk Company zorgen we er graag voor dat u een meubelstuk krijgt dat helemaal is zoals u dat wilt. We gaan dan ook graag eens met u om tafel zitten om samen te bekijken hoe die ronde lounge bank er precies uit moet komen te zien. Wat voor bekleding wilt u op uw bank? Welke kleur? En hoe groot wilt u de bank precies hebben? We gaan graag eens voor u bekijken wat er allemaal mogelijk is. Nadat we samen een plan hebben gemaakt gaan we dan voor u aan de slag, om er voor te zorgen dat u straks de perfecte bank heeft staan.

Meer weten over onze ronde lounge banken?

Voor een ronde lounge bank op maat bent u bij Meubelmaatwerk Company altijd aan het juiste adres. We zorgen er graag voor dat u straks een prachtige bank in uw huis of horecagelegenheid heeft staan waar iedereen met plezier op zit. Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak te maken, waarbij we dan alle mogelijkheden met u doornemen. Bij Meubelmaatwerk Company werken we met passie en aandacht om ervoor te zorgen dat u straks de mooiste meubelen heeft staan!

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep