MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Ronde loungebank

Een van de meest populaire banken, is een loungebank. Doorgaans is een loungebank een hoekbank, bestaande uit een zitgedeelte en een gedeelte waarop kan worden gelegen. De hoek loungebank vult een zinloos lege hoek op een nuttige wijze. U kunt ook andere wensen hebben met betrekking tot een loungebank. Misschien bent u niet zo van de rechte lijnen? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een ronde loungebank. Wanneer u op zoek gaat naar een ronde loungebank, dan zult u deze niet zo snel tegenkomen. Maar bij Meubel Maatwerk Company is iedere vorm voor een loungebank mogelijk, dus bezoek gerust eens onze showroom.

Ronde eetkamerbank op maat

Wat is er mogelijk met een loungebank in het rond?

In tegenstelling tot een rechte hoek loungebank, kan een loungebank in het rond wat meer ruimte in beslag nemen. Dit is ongetwijfeld de reden, dat een loungebank in het rond minder gemakkelijk in de reguliere meubelbranche te vinden is. Bij Meubel Maatwerk Company staat maatwerk centraal. Wilt u afstappen van traditionele ontwerpen en maatvoeringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken uw loungebank in het rond geheel op maat. Moet de bank extra groot of klein worden? Heeft u wensen omtrent het model, het design en de kleur? Uiteraard heeft u bij ons ook de keuze uit diverse stofferingen. Wij leveren een unieke ronde loungebank en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Bestel een halfronde loungebank bij Meubel Maatwerk Company

U kunt een halfronde loungebank overal plaatsen. Ook als u een wat kleinere ruimte heeft, dan maakt Meubel Maatwerk Company een halfronde loungebank die altijd past. Als u bij ons geen standaard formaat halfronde loungebank vindt, dan kiest u toch voor maatwerk? Hier zijn wij goed in, want wij hebben hier al ruim 30 jaar ervaring mee. Hoogwaardige kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom krijgt u altijd 10 jaar garantie op de constructie. Wilt u ook een halfronde loungebank? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1