MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Schoolmeubilair voortgezet onderwijs

Wanneer u als school in het voortgezet onderwijs op zoek bent naar nieuw schoolmeubilair, dan zal de hoge kwaliteit ongetwijfeld leidend zijn. Schoolmeubilair wordt zeer intensief gebruikt en er wordt door de leerlingen niet altijd even voorzichtig mee omgegaan. In principe moet schoolmeubilair in het voortgezet onderwijs ´hufterproof´ zijn, zodat u niet ieder schooljaar nieuw schoolmeubilair hoeft aan te schaffen. Meer dan ooit, is ook het design belangrijk. Leerlingen en ouders laten zich tegenwoordig ook leiden door hoe de school eruit ziet. Als een school er modern en netjes uitziet, dan spreekt dit meer aan, dan een school met oud en aftands schoolmeubilair. Voor u de uitdaging om schoolmeubilair te vinden dat uitermate sterk én modern en stijlvol is.

Boekenis gestoffeerd basisonderwijs

In het voortgezet onderwijs op zoek naar meubels?

Nieuwe of gerenoveerde scholen krijgen vaak een inrichting die er modern uitziet en met het nodige design. Standaard schoolmeubilair past hier niet echt meer bij. U moet op zoek voor het voortgezet onderwijs naar meubels die passen bij het design van de schoolinrichting. Ondanks het design, moet ook de kwaliteit goed in het oog gehouden worden. Immers schoolmeubilair wordt intensief gebruikt. Als u dergelijk schoolmeubilair niet in de reguliere handel vindt, dan doet u er goed aan om contact op te nemen met Meubel Maatwerk Company. Wij zijn zeer ervaren in het op maat maken van meubels. Ook uw schoolmeubilair kunnen wij geheel aan uw eisen laten voldoen.

Kies voor het voortgezet onderwijs meubels op maat

Wanneer u voor het voortgezet onderwijs voor meubels op maat kiest, neem dan contact op met Meubel Maatwerk Company. Wij zijn al 30 jaar ervaren in het maken van meubels op maat. Wij doen dit voor projectinrichters, voor bedrijven, instellingen en ook scholen. Een belangrijke reden waarom klanten voor ons kiezen, is dat wij uitermate hoge kwaliteit leveren. Op onze constructies krijgt u 10 jaar garantie. Daarnaast zijn al uw eisen in de meubels te verwerken, zoals de maatvoeringen, het model en design. Bezoek onze showroom in Culemborg om u te laten inspireren of neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Onderwijsinrichting hockers