MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Schoolmeubilair

Schoolmeubilair is voor alle scholen een meer dan logisch onderdeel van de interieuruitrusting. Dit gaat om alle soorten scholen, van basisscholen, middelbare scholen tot de collegebanken van een universiteit. Het is de bedoeling van scholen om meubilair zolang mogelijk te gebruiken. Meestal wordt er na het einde van een schooljaar een controle uitgevoerd op het schoolmeubilair, zodat kapotte onderdelen worden vervangen. Robuustheid is dan ook het belangrijkste waar u op moet letten als u verantwoordelijk bent voor de aanschaf van schoolmeubilair. Daarna volgt comfort, want leerlingen maken wel de gehele dag gebruik van hun stoel en tafel.

Projectinrichting Polycoat banken 2

Schoolmeubilair omvat meer dan schoolbankjes

Uiteraard zijn de schoolbanken het belangrijkste schoolmeubilair in alle soorten scholen. Maar scholen hebben nog meer meubels nodig die ook onder schoolmeubilair vallen. Zo is er vast een lerarenkamer waar ook tafels en stoelen staan. Bovendien hebben de meeste klaslokalen een apart bureau voor de leerkracht, met een bijpassende stoel. Op het voortgezet onderwijs heeft de school een kantine en ook hier moeten degelijke tafels en stoelen staan. Scholen hebben ook vaak een aula. Hier worden bijvoorbeeld evenementen, zoals de schoolmusical uitgevoerd. Hier dienen voor voornamelijk de ouders en gasten degelijke stoelen te staan. U heeft dus nogal wat te kiezen als het om schoolmeubilair gaat.

Bestel uw schoolmeubel met hulp van Meubelmaatwerk Company

Velen zullen het zich nog herinneren, schoolmeubilair bestond in het verleden voornamelijk uit tafels en stoelen van metaal met hout. Tegenwoordig kunt u uw schoolmeubel ook in veel modernere versies aanschaffen. Zo zal een schoolmeubel in hippe kleuren verkrijgbaar zijn en nog beter bestand tegen schade en vuil. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw schoolmeubel? Meubelmaatwerk Company kan u hierin adviseren. Tevens kunnen wij ook het volledige interieurontwerp van uw school uitvoeren met bijpassend schoolmeubilair en waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Projectinrichting Polycoat banken