MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Studentproof furniture

Wie kent het niet van de middelbare school of universiteit? Het meubilair waar u op zit tijdens de lessen, colleges of in de kantine was altijd van zeer degelijk materiaal gemaakt. Toch lukte het studenten om de tafels en stoelen veelvuldig van de nodige teksten te voorzien met stift of om stukken van de meubels af te breken. Gelukkig gaat dit studenten tegenwoordig veel minder goed af. Met studentproof furniture heeft u meubels waar uw studenten vrij gebruik van kunnen maken en zonder dat u constant teksten of graffiti van het meubilair moet verwijderen.

Projectinrichting Polycoat banken 2

Met student proof furniture gaat uw meubilair lang mee

Het is natuurlijk niet zo dat scholen en universiteiten zitten te springen om jaarlijks hun meubilair volledig te vervangen. Eenmaal gekocht meubilair moet lang meegaan, het liefst vele jaren lang. Uiteraard kan er wel eens doelbewust een bank of stoel gesloopt worden. Maar het mag niet zo zijn dat al het meubilair na een jaar gebruik niet meer bruikbaar is. Hoogwaardige kwaliteit is daarom zeer belangrijk en meubilair dat uit robuuste materialen bestaat. Hiermee heeft u student proof furniture. Wat studenten ook uit proberen, grote schade aan uw meubilair kan dan uitblijven.

Uw furniture studentproof maken door Meubelmaatwerk Company

De grootste fout die gemaakt wordt bij de keuze van meubilair voor studenten, is dat het materiaal onderschat wordt. Als u mooie meubels koopt, maar die niet studentproof zijn en u denkt dat het wel mee zal vallen, dan komt u bedrogen uit. Het kan daarom lonen om de hulp van specialisten, zoals Meubelmaatwerk Company in te schakelen. Wij weten waar furniture studentproof aan moet voldoen. En wanneer u dit wenst is het voor ons geen moeite om uw studentproof meubels op maat te maken. Mede doordat wij een goede coating gebruiken, zijn veel meubels volledig studentproof en u heeft de meubels die u wenst.

Bedrijfsrestaurant dinerbanken