Terrasmeubilair horeca

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kies voor goed terrasmeubilair horeca in uw gewenste stijl

Een terras bij een horecabedrijf kan op verschillende manieren zijn ingericht. Een horecazaak in het centrum van een stad zal minder ruimte hebben en de ondernemer is gebonden aan allerlei regels omtrent zijn of haar terras. Een terras in het buitengebied zal in de regel groter zijn en hier heeft u ook meer mogelijkheden om uw terras in te richten volgens uw wensen. Terrasmeubilair horeca is een onmisbaar onderdeel bij de aankleding van uw terras. Zonder terrasmeubilair heeft u ook geen terras. U moet dus belangrijke keuzes maken betreffende uw terrasmeubels.

Waar moet horeca terrasmeubilair aan voldoen?

Horeca terrasmeubilair kan soms lijken om meubilair die u ook op uw terras thuis heeft staan. Toch kunt u deze beide soorten niet met elkaar vergelijken. Horeca terrasmeubilair wordt tijdens bepaalde periodes zeer intensief gebruikt en moet van uitstekende en zware kwaliteit zijn. Plaatst u gewone tuinmeubels op uw terras, dan zult u zien dat ze het niet lang zullen overleven. U moet daadwerkelijk horeca terrasmeubilair gebruiken van hoogwaardig materiaal, dat lang mee kan gaan en bestand is tegen een stootje en de weersomstandigheden. U hoeft niet bang te zijn dat u dan enkel bij lelijk en robuust meubilair uitkomt, de keuze is tegenwoordig erg groot.

Ontwerp uw terras en horeca terras meubels door Meubelmaatwerk Company

Ondanks de vele keuze uit verschillende soorten horeca terras meubels, kunt u tegen het probleem aanlopen dat u juist zeer bijzondere terrasmeubels wenst, zoals een zitbank in een bijzondere vorm. In de handel is dit soort specifieke meubilair niet gemakkelijk te koop. Wanneer u hiervoor contact opneemt met Meubelmaatwerk Company, dan kunnen wij u helpen met horeca terras meubels op maat. Met een uitstekende afwerking, zorgen wij voor uw terras meubels die tegen een stootje kunnen en stijlvol zijn om te zien.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep