MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Terrasmeubilair horeca

Een terras bij een horecabedrijf kan op verschillende manieren zijn ingericht. Een horecazaak in het centrum van een stad zal minder ruimte hebben en de ondernemer is gebonden aan allerlei regels omtrent zijn of haar terras. Een terras in het buitengebied zal in de regel groter zijn en hier heeft u ook meer mogelijkheden om uw terras in te richten volgens uw wensen. Terrasmeubilair horeca is een onmisbaar onderdeel bij de aankleding van uw terras. Zonder terrasmeubilair heeft u ook geen terras. U moet dus belangrijke keuzes maken betreffende uw terrasmeubels.

Polycoat Maatwerk Wand treinbanken

Waar moet horeca terrasmeubilair aan voldoen?

Horeca terrasmeubilair kan soms lijken om meubilair die u ook op uw terras thuis heeft staan. Toch kunt u deze beide soorten niet met elkaar vergelijken. Horeca terrasmeubilair wordt tijdens bepaalde periodes zeer intensief gebruikt en moet van uitstekende en zware kwaliteit zijn. Plaatst u gewone tuinmeubels op uw terras, dan zult u zien dat ze het niet lang zullen overleven. U moet daadwerkelijk horeca terrasmeubilair gebruiken van hoogwaardig materiaal, dat lang mee kan gaan en bestand is tegen een stootje en de weersomstandigheden. U hoeft niet bang te zijn dat u dan enkel bij lelijk en robuust meubilair uitkomt, de keuze is tegenwoordig erg groot.

Ontwerp uw terras en horeca terras meubels door Meubelmaatwerk Company

Ondanks de vele keuze uit verschillende soorten horeca terras meubels, kunt u tegen het probleem aanlopen dat u juist zeer bijzondere terrasmeubels wenst, zoals een zitbank in een bijzondere vorm. In de handel is dit soort specifieke meubilair niet gemakkelijk te koop. Wanneer u hiervoor contact opneemt met Meubelmaatwerk Company, dan kunnen wij u helpen met horeca terras meubels op maat. Met een uitstekende afwerking, zorgen wij voor uw terras meubels die tegen een stootje kunnen en stijlvol zijn om te zien.

Projectinrichting Polycoat banken