MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Treinbanken

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit treinbanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Wij zullen met u meedenken over het uiteindelijke ontwerp van uw treinbank en uiteraard ook ideeën en tips aandragen. Het ontwerp waar u zich het beste bij voelt is uiteraard het ontwerp dat wij gaan fabriceren in onze fabriek. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel. Enkel een dosis passie, uitstekend vakmanschap en producten van hoogstaande kwaliteit komen hieraan te pas.

Treinopstelling Leerplein

Treinbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een treinbank op maat? Of nog geen enkel idee? Wij weten er hoe dan ook raad mee. Wanneer u hulp nodig heeft bij het ontwerp of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u gerust telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Of gewoon langskomen in één van onze showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een treinbank op maat te (laten) ontwerpen. Geheel naar wens en uiteraard kunt u in de showroom ook even voelen hoe een treinbank zit.

Garantie en service treinbanken

Uitstekende materialen verlangen ook een uitstekende garantie. Want als het zo goed is, dan moet u daar toch gerust lang garantie op kunnen geven? Dat vinden wij wel. Daarom krijgt u bij ons twee jaar garantie op stoffen (normaal één jaar). Op de gehele constructie krijgt u zelfs 10 jaar garantie, omdat wij zo zeker zijn van de geleverde kwaliteit. Uiteraard krijgt u ook goede adviezen voor het onderhoud van uw treinbank, om uw bank zo lang mogelijk in perfecte conditie te houden.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Treinbanken stilteruimte