Treinbanken

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve treinbank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit treinbanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Wij zullen met u meedenken over het uiteindelijke ontwerp van uw treinbank en uiteraard ook ideeën en tips aandragen. Het ontwerp waar u zich het beste bij voelt is uiteraard het ontwerp dat wij gaan fabriceren in onze fabriek. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel. Enkel een dosis passie, uitstekend vakmanschap en producten van hoogstaande kwaliteit komen hieraan te pas.

Treinbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een treinbank op maat? Of nog geen enkel idee? Wij weten er hoe dan ook raad mee. Wanneer u hulp nodig heeft bij het ontwerp of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, kunt u gerust telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Of gewoon langskomen in één van onze showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een treinbank op maat te (laten) ontwerpen. Geheel naar wens en uiteraard kunt u in de showroom ook even voelen hoe een treinbank zit.

Garantie en service treinbanken

Uitstekende materialen verlangen ook een uitstekende garantie. Want als het zo goed is, dan moet u daar toch gerust lang garantie op kunnen geven? Dat vinden wij wel. Daarom krijgt u bij ons twee jaar garantie op stoffen (normaal één jaar). Op de gehele constructie krijgt u zelfs 10 jaar garantie, omdat wij zo zeker zijn van de geleverde kwaliteit. Uiteraard krijgt u ook goede adviezen voor het onderhoud van uw treinbank, om uw bank zo lang mogelijk in perfecte conditie te houden.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep